Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Bucuresti vs UTA Arad

BETANO

DINAMO BUCURESTI - UTA ARAD

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Stadionul Arcul de Triumf”, Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la UTA Arad, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 30, din Superliga.

Trupa lui Zeljko Kopic vine dupa remiza din ”Copou” contra celor de la Politehnica Iasi, meci in care Hakim Abdallah l-a facut mare pe Ionut Ailenei, in urma ocaziilor imense de gol pe care le-a ratat. Aflata pe locul 15 in acest moment, in Superliga, Dinamo a bifat trei victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 etape, iar in cele trei jocuri de pe teren propriu din acest an au reusit, de fiecare data, sa marcheze cel putin un gol. De partea cealalta, UTA vine dupa un succes obtinut destul de greu in fata celor de la FCU Craiova 1948, scor 3-2, iar in acest moment inca spera la un loc de Play-Off, desi pornesc cu cea mai mica sansa, conform clasamentului. Partida tur din acest sezon, disputata la Oradea, s-a incheiat cu scorul de 2-1 in favoarea UTA-ei, gratie unui gol marcat de Marcelo Freitas in minutul 90+4, dupa o lovitura de la 11 metri. Echipa lui Mircea Rednic a pierdut cu 1-4 contra Rapidului in ultimul meci jucat in deplasare, scor extrem de drastic tinand cont ca in repriza a doua au ratat cateva ocazii extrem de mari.

cota2.ro

Desi ocupa in acest moment penultimul loc in Superliga, Dinamo spera sa evite retrogradarea, avand in vedere ca jocul prestat e vizibil schimbat in bine de la venirea tehnicianului croat. ”Cainii” au inregistrat in acest sezon o medie de 11.1 ocazii de gol per meci, bifand deasemenea si o medie de 1.20 ocazii mari de gol per meci. Formatia aradeana sta ceva mai bine la aceste capitole, cu o medie de 12.2 ocazii de gol per meci, respectiv o medie de 2.20 ocazii mari de gol per meci. Ambele echipe propun formule cu trei jucatori in linia ofensiva, iar acest lucru nu poate decat sa sporeasca numarul de atacuri periculoase si implicit numarul de ocazii de gol. Atat Dinamo, cat si UTA Arad stau extrem de prost in defensiva avand in vedere ca in acest sezon, ambele au inregistrat o medie de aproximativ 1.40 goluri primite per meci. Dinamo se poate baza in aceasta seara si pe Politic, acesta fiind apt in acest moment, dupa accidentarea suferita in jocul cu Otelul Galati, castigata de ”caini” cu scorul de 3-1. Ma astept ca el si coechipierii din ofensiva sa profite la maximum de spatiile lasate de oaspeti in defensiva si sa puna mult pericol la poarta lui Florin Iacob, la fel cum ma astept ca si ”tripleta” Pop-Luckassen-Micovski sa creeze mult pericol la poarta lui Golubovic.

Pontul meu pentru meciul Dinamo Bucuresti - UTA Arad este ”Ambele marcheaza”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Bucuresti vs UTA Arad
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro