Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs FCSB

Superbet

Rapid - FCSB este derby-ul ultimei etape din sezonul regular al SuperLigii. Înaintea duelului de pe Arena Națională, FCSB e lider în campionat, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid a coborât pe locul 3, cu 52 de puncte.

CFR Cluj și-a jucat deja meciul din această etapă, succes cu Hermannstadt, 1-0, și a urcat pe locul secund, cu 53 de puncte.

cota2.ro

  • În acest moment se cunosc toate cele 6 echipe din playoff: FCSB, CFR Cluj, Rapid, Univ. Craiova, Sepsi și Farul;

Pentru Rapid, duelul cu FCSB este decisiv! În cazul în care vor câștiga, giuleștenii reduc diferența la 9 puncte, ceea ce ar însemna, după înjumătățire, doar 4 puncte (cu mențiunea că Rapid va beneficia de rotunjire - la egalitate de puncte, echipa care va beneficia de rotunjire va fi în dezavantaj).

În cazul în care FCSB își va câștiga și acest meci, atunci roș-albaștrii au practic drum liber spre titlu! Diferența va fi una importantă:

  • 34 de puncte, după înjumătățire - 7 puncte față de CFR Cluj și 8 puncte față de Rapid.

Chiar înaintea partidei din această seară, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, anunța că echipa lui Pintilii și Charalambous are două variante din trei pentru acest joc! Orice alt rezultat în afară de înfrângere o propulsează pe FCSB într-o candidată aproape unică spre titlu!

În tur, FCSB a pierdut cu 1-2 în fața Rapidului, un meci în care roș-albaștrii au faultat de 14 ori! Acum, cu miza ridicată la maximum, meciul va avea parte de și mai multă intensitate în dueluri! Linia pentru faulturi la FCSB a fost ridicată la 14,5, iar dacă se va menține stilul de agresivitate din tur, atunci Olaru și compania pot, lejer, să fragmenteze jocul, mai ales că Rapid va fi echipa care va trebui să atace mai mult.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs FCSB
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi FCSB
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro