Ponturi Pariuri Fotbal Wolves vs Fulham

Casa Pariurilor

WOLVES - FULHAM

In aceasta seara, de la ora 17:00, pe ”Molineux Stadium”, Wolves primeste vizita celor de la Fulham, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Premier League.

Formatia lui Gary O'Neil ocupa in prezent pozitia a 10-a in ierarhia din Anglia, cu 38 de puncte acumulate dupa 27 de partide. In ultimul joc de campionat, ”lupii” s-au deplasat pe ”St. James Park”, acolo unde, in lipsa celor doi mai buni marcatori, Cunha si Hee-Chan, au cedat la scor de ”forfeit”, in urma unui joc in care, surprinzator, au dominat la unele capitole, precum posesie, cornere sau atacuri periculoase. In cele 13 meciuri de pe teren propriu, Wolves nu a aratat deloc rau, ba din contra, a reusit sa acumuleze numai putin de 21 de puncte si a marcat cel putin un gol in 92% dintre aceste jocuri. Adversara din aceasta etapa se claseaza pe locul 12 in momentul de fata, cu doar trei puncte mai putin decat formatia de pe ”Molineux”, dupa acelasi numar de meciuri disputate. In ultima runda de campionat, disputata pe ”Craven Cottage”, Fulham s-a impus cu scorul de 3-0 in fata celor de la Brighton, gratie reusitelor semnate de Harry Wilson (min. 21), Rodrigo Muniz (min. 32) si Adama Traore (min. 90+1). ”The Whites” au un parcurs dezastruos pe teren strain, in actuala editie de Premier League, bifand doar doua succese in cele 13 meciuri si incasand minim un gol in 85% dintre acestea. Partida tur dintre Wolves si Fulham s-a incheiat cu victoria trupei lui Marco Silva, scor 3-2, golul decisiv fiind marcat de Willian in prelungirile partidei, din lovitura de la 11 metri. Jocul a fost unul spectaculos, cu multe faze de poarta, cu reveniri in joc ale ”lupilor” gratie celor doi golgeteri, Cunha si Hee-Chan, dar si cu multe intrari peste limita regulamentului.

cota2.ro

João Palhinha, mijlocasul defensiv celor de la Fulham, este un jucator care citeste bine jocul, castiga foarte multe dueluri aeriene si sta excelent la capitolele ”tackling” si ”interceptie”. Ca si puncte slabe, tehnica este un mic minus pentru el tinand cont ca detine un procentaj al paselor reusite de 82.6, medie care pentru un mijlocas de creatie este usor mica, dar si disciplina in joc, acesta fiind implicat in multe dueluri, multe dintre ele incheiate cu lovitura libera pentru adversar. Palhinha detine cel mai mare numar de tackling-uri din aceasta competitie (105), dar si cel mai mare numar de faulturi comise din lotul lui Fulham (36), avand in acest moment o medie de 1.75 faulturi comise per meci. In 24 din ultimele 25 de meciuri din acest sezon, portughezul a comis cel putin un fault, lucru pe care astept sa-l realizeze si in acest joc, avand in vedere ca Wolves are cativa jucatori de atac foarte rapizi si foarte tehnici.

Jean-Ricner Bellegarde, mijlocasul ofensiv al celor de la Wolves, a bifat evolutii bune in aceasta prima editie a sa in fotbalul englez. Cu juniorat in Franta, la Lens, Bellegarde s-a facut remarcat la Strasbourg, acolo unde a bifat 139 de meciuri in care a reusit 8 goluri si 13 pase decisive. Bellegarde e folosit de Gary O'Neil pe o pozitie ceva mai ofensiva, inclusiv in pozitie de numar 9, mai ales in aceasta perioada in care nu se poate baza nici pe Matheus Cunha si nici pe Hwang Hee-Chan, ambii fiind accidentati. Francezul este un executant foarte bun de lovituri libere, are o tehnica peste medie si face foarte bine si faza defensiva. In ultimul joc de campionat contra celor de la Newcastle si-a creat numai putin de 3 oportunitati de a marca, iar in aceasta editie de Premier League a inregistrat o medie de 1.13 ocazii de gol per 90 de minute, asta in conditiile in care prindea destul de putine minute. Personal ma astept ca azi sa puna cel putin o data pericol la poarta lui Leno.

Alex Iwobi a revenit la formatia de club dupa un parcurs destul de bun la Cupa Africii cu nationala Nigeriei, ajungand pana in penultimul act al competitiei. Fostul jucator al lui Arsenal si Everton a bifat evolutii foarte apreciate in aceasta editie de campionat, fiind unul dintre remarcatii lui Marco Silva, cu reusite foarte bune pe plan ofensiv. Alex Iwobi are o medie de 1.71 ocazii de gol per 90 de minute de joc in acest sezon, ocupand locul al treilea intr-un clasament al numarului de suturi expediate de jucatorii celor de la Fulham (25), asta in conditiile in care a lipsit o buna perioada de timp in prim a luna a acestui an. In partida tur din acest sezon, contra celor de la Wolves, Alex Iwobi, pe langa fatul ca a reusit sa puncteze, a inregistrat numai putin de 4 suturi, dintre care trei au prins cadrul portii. Personal ma astept ca si astazi sa faca un meci bun si sa-si creeze macar o oportunitate de a marca.

Pontul meu pentru meciul Wolves - Everton este ”Peste 0.5 goluri in meci & Alex Iwobi 1+ suturi & Jean-Ricner Bellegarde 1+ suturi si João Palhinha 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.96, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Wolves vs Fulham
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in meci & Alex Iwobi 1+ suturi & Jean-Ricner Bellegarde 1+ suturi si João Palhinha 1+ faulturi comise
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro