Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, de la ora 17:45, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Premier League. 

Clasate pe locurile 2, respectiv 3, dupa victoria de ieri a celor de la Arsenal in fata lui Brentford, scor 2-1, Liverpool si Manchester City se intalnesc intr-un meci foarte important, rezultatul fiind unul care ar putea conta destul de mult in aceasta lupta pentru suprematie. ”Cormoranii” vin dupa succesul clar de la Praga din turul optimilor UEFA Europa League, scor 5-1, meci in care i-au dominat la toate capitolele pe cei de la Sparta. Cu acest succes, formatia lui Jurgen Klopp a ajuns la 7 consecutive, aici fiind inclusa si finala de Cupa Ligii castigata in prelungiri, in compania celor de la Chelsea. De partea cealalta, trupa lui Guardiola trece si ea printr-o forma extraordinara, cu 18 victorii si 2 remize in ultimele 20 de meciuri disputate in toate competitiile. ”Cetatenii” vin dupa o calificare extrem de simpla obtinuta in sferturile UEFA Champions League, dupa o dubla mansa cu cei de la FC Copenhaga, incheiata cu scorul general de 6-2, asta dupa ce au surclasat in week-end-ul trecut marea rivala, Manchester United, pe care au invins-o cu scorul de 3-1, intr-un meci in care le-au permis doar 3 ocazii de gol, 1 sut pe poarta si un procentaj al posesiei de doar 27%. Manchester City a avut initiativa in partida tur din acest sezon contra celor de la Liverpool, insa o executie excelenta a lui Trent Alexander-Arnold in minutul 80 al jocului a facut ca partida sa se incheie la egalitate, scor 1-1. Tehnicianul gazdelor inca are probleme mari de efectiv, printre cele mai sonore absente numarandu-se Alisson, Diogo Jota, Gravenberch, Matip, Thiago si Alexander-Arnold, iar Konate inca se resimte dupa accidentarea musculara din jocul de joi, fiind dat incert in momentul de fata. De partea cealalta, Goardiola nu-l are la dispozitie pe Grealish, iar Doku si Nunes sunt momentan incerti pentru acest joc.

cota2.ro

Rodri si Alexis Mac Allister sunt doi mijlocasi esentiali in angrenajul celor doua formatii, in special prin prisma inteligentei din teren, prin faptul ca majoritatea atacurilor periculoase pornesc din gheata lor, dar si prin aportul lor defensiv excelent. Cei doi sunt implicati in foarte multe dueluri meci de meci, fiind lideri in taberele lor ca capitole precum tackling-uri sau faulturi comise. In acest sezon, argentinianul a inregistrat o medie de 3.12 tackling-uri per 90 de minute de joc si o medie de 1.82 faulturi comise per 90 de minute de joc, in timp ce spaniolul a inregistrat o medie de 2.21 tackling-uri per 90 de minute de joc si o medie de 1.34 faulturi comise per 90 de minute de joc. In partida tur din acest sezon, cei doi mijlocasi au fost implicati in aprioximativ 25 de dueluri, lucru care cred ca o sa se intample si astazi, tinand cont de situatia din clasament. Consider ca Mac Allister si Rodri vor propune un joc ceva mai agresiv la mijlocul terenului si ma astept ca in acest joc sa comita cel putin un fault.

Darwin Nunez si Erling Haaland sunt cei doi atacanti in care sunt puse foarte multe sperante in ceea ce privesc golurile. Uruguayanul a bifat trei goluri in cele doua meciuri de la revenirea dupa accidentare, in timp ce Erling Haaland a reusit sa puncteze de 7 ori in ultimele trei partide. Mai mult decat atat, Nunez are cea mai mare medie de ocazii de gol per 90 de minute, din lotul celor de la Liverpool (4.15), in timp ce Haaland detine cea mai mare medie de ocazii de gol per 90 de minute, din lotul celor de la Manchester City (3.63). Cei doi ”nouari” s-au remarcat si in partida tur la aceste capitole, fiecare inregistrand cel putin 4 oportunitati de a marca. Atacantul lui Liverpool a marcat de 10 ori in acest sezon de Premier League, in timp ce norvegianul a punctat de 18 ori, fiind in acest moment lider in clasamentul golgeterilor. Anticipez un joc cu multe faze de poarta avand in vedere ca vorbim de echipele cu cele mai mari medii de ocazii de gol per meci, din Premier League (19.4, respectiv 18.3), iar cel putin doua din fiecare tabara cred ca vor fi inregistrate in dreptul celor doua ”varfuri” de atac.

Pontul meu pentru meciul Liverpool - Manchester City este ”Rodri & Alexis Mac Allister 1+ faulturi comise fiecare + Darwin Nunez & Erling Haaland 2+ suturi in meci fiecare”, la o cota de 2.06, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Manchester City
Pronostic:
Rodri & Alexis Mac Allister 1+ faulturi comise fiecare + Darwin Nunez & Erling Haaland 2+ suturi in meci fiecare
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro