Ponturi Pariuri Fotbal Al Nassr vs Al Ain

Casa Pariurilor

AL NASSR - AL AIN

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”KSU Stadium” din Riyadh, Al Nassr primeste vizita celor de la Al Ain, intr-un meci din cadrul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor Asiei.

In prima mansa disputata pe ”Hazza bin Zayed Stadium”, Al Ain s-a impus cu scorul de 1-0, gratie unui gol semnat de marocanul Soufiane Rahimi, dupa o actiune colectiva in care a izbutit sa-l dribleze pana si pe Ospina, impingand mingea in plasa portii goale. Formatia din Emirate s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 la general in fata celor de la Nasaf Qarshi, vice-campioana en-titre din Uzbekistan. De partea cealalta, trupa lui Castro a trecut in optimi de Al Feiha, echipa clasata in acest moment pe pozitia a 9-a in ierarhia din Arabia Saudita. Partida tur a fost dominata in mare parte de Al Nassr, acestia inregistrand un procentaj mai bun al posesiei, un numar semnificativ mai mare de ocazii de gol, dar si mai multe suturi cadrate, asta in conditiile in care au evoluat in deplasare. Formatia la care activeaza Cristiano Ronaldo a bifat o singura infrangere in ultimele 18 partide disputate pe teren propriu, in toate competitiile, reusind sa puncteze in acest interval de aproximativ 50 de ori. 

cota2.ro

  • Al Ain este formatia cu al doilea cel mai mare numar de cartonase galbene primite in aceasta competitie (22);
  • Al Nassr are al treilea cel mai mare procentaj al posesiei per meci din Liga Campionilor Asiei (64.1%);
  • Al Nassr este formatia cu al doilea cel mai mare numar de meciuri fara gol primit din competitie (4);
  • Sofiane Rahimi si Kodjo Fo Doh Laba impart pozitia a treia in clasamentul golgeterilor din acesta competitie, fiecare cu cate 6 reusite;
  • Cristiano Ronaldo si Anderson Talisca sunt cei mai buni marcatori ai sauditilor in Liga Campionilor Asiei, cu cate 5, respectiv 6 goluri;
  • Cristiano Ronaldo este jucatorul cu a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci din competitie (4.6);
  • Cristiano Ronaldo are o medie de 2.0 suturi cadrate per meci in Liga Campionilor Asiei, ocupand locul al treilea intr-un astfel de clasament.

Al Nassr este favorita la calificare, asta desi a pierdut la limita partida tur. Acestia au un lot de peste 4 ori mai valoros decat al adversarilor, fiind cotat de site-urile de specialitate la aproximativ 144 de milioane de euro. Luis Castro va fi nevoit sa schimbe in compartimentul defensiv deoarece in acest retur nu-l poate folosi pe Laporte, spaniolul incasand un cartonas rosu stupid in prelungirile primei manse, dupa ce si-a lovit intentionat un adversar. In tabara adversa, Hernan Crespo a odihnit mai multi titulari in returul din semifinalele Cupei Ligii Emiratelor, insa chiar si asa a reusit sa obtina biletele catre finala competitiei dupa ce s-au impus la loviturile de departajare. Sauditii au castigat 4 din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu din aceasta competitie, iar Cristiano Ronaldo, ”veteranul” din ofensiva acestora, trece printr-o forma excelenta, cu 10 goluri marcate in ultimele 12 aparitii. Ma astept la un meci dominat clar de gazde si in care cred ca pot reusit sa trimita mingea in plasa de cel putin doua - trei ori. Deasemenea, imi e greu sa cred ca pe tabela nu se va afla atacantul portughez, mai ales ca el este primul desemnat la majoritatea fazelor fixe periculoase, dar si a loviturilor de la 11 metri.

Pontul meu pentru meciul Al Nassr - Al Ain este ”1 & Cristiano Ronaldo marcheaza”, la o cota de 1.93, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”PLAYMAKER”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Al Nassr vs Al Ain
Pronostic:
1 & Cristiano Ronaldo marcheaza
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro