Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

Superbet

Derby County și Reading se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 38 din League One. Derby County a retrogradat la finalul sezonului 2021/2022, avându-l pe Wayne Rooney antrenor și o serie de probleme financiare. Clubul s-a însănătoșit, iar sub conducerea lui Paul Warne e aproape de revenirea în Championship. „Berbecii” ocupă poziția secundă după primele 37 de runde. Primele două clasate promovează direct, iar urmăritoarea Bolton este la un punct în spate. 

Reading a evitat cu greu falimentul anul trecut. A retrogradat în League One, a fost nevoită să cedeze o parte dintre oamenii de bază și a început campionatul cu o depunctare de 6 puncte. Nivelul e mult prea scăzut și nu va avea emoții în privința retrogradării, dar a ratat matematic orice șansă la play-off. Formația pregătită de Ruben Selles e pe 18 în acest moment.

cota2.ro

• 33 de goluri a primit Derby în acest sezon, a doua cea mai bună defensivă din League One. Reading a încasat 55

• Derby e în mare formă. A câștigat cu 3-0 ultimele două meciuri de campionat, cu Port Vale și Bristol

• Reading a câștigat doar 3 dintre cele 18 meciuri jucate în deplasare în acest sezon

• Derby este cea mai eficientă formație din League One. 37% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri

• 6.49 cornere/meci a obținut Derby County în acest sezon. Reading are o medie de 4.78 lovituri de la colțul terenului/partidă.

Pe Superbet, cota pentru Egal - pariul se rambursează Derby este @1.25.

------------------------

Wrexham și Harrogate Town sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 38 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Angliei. Wrexham reprezintă o adevărată poveste de Hollywood. În 2020, clubul a fost preluat de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney. În acel moment ocupase cea mai proastă poziție din istoria de 150 de ani. Au urmat promovări succesive până în League One, iar miracolul pare să continue. Galezii au 66 de puncte și sunt pe podium, o poziție care ar asigura promovarea fără baraj la finalului sezonului. Echipa pregătită de Phil Parkinson are o stabilitate financiară care îi permite deja să plătească pentru transferuri, 300.000 de euro doar în acest sezon. 

Harrogate Town trăiește cel mai bun moment al existenței. A ajuns la al patrulea sezon în League Two. Și oaspeții de astăzi au o poveste aparte. Pe banca tehnică este Simon Weaver, în funcție încă din 2011. În acel moment avea doar 33 de ani. Harrogate este într-o zonă a nimănui în clasament. Nu are trebă cu retrogradarea, dar nici nu speră la play-off.  

• 67 de goluri a marcat Wrexham în acest sezon, cel mai bun atac din League Two

• 3.1 goluri e media în meciurile jucate de Wrexham în acest sezon

• Wrexham are 2 fotbaliști în top 10 golgeteri din League two. Mullin și Lee au marcat câte 15 goluri

• pe 13 februarie 2024, Harrogate a fost protagonista unui meci cu adevărat nebun. A pierdut pe terenul lui Mansfield, scor 2-9

• meciul direct din turul campionatului dintre Wrexham și Harrogate s-a încheiat 2-2

• 15.47 ocazii de gol/meci și-a creat Wrexham în acest sezon, a doua cea mai bună medie din League Two. 

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri marcate de Wrexham este @1.36.

--------------------------

Arsenal Londra și FC Porto dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa retur a optimii de finală din Liga Campionilor. Arsenal are un moral senzațional înaintea manșei decisive cu Porto. „Tunarii” au profitat de remiza dintre Liverpool și Manchester City și au urcat pe prima poziție din Premier League. Forma trupei lui Mikel Arteta este uluitoare. Londonezii au câștigat toate cele 8 meciuri jucate în anul 2024 în Premier League, în această serie intrând și un 6-0 cu Sheffield United, 5-0 cu Burnley, 5-0 cu West Ham și 4-1 cu Newcastle. Veștile bune pentru Arteta vin și din partea echipei medicale. Inclusiv Partey, absentul de lungă durată, și-a revenit. Doar Martinelli este incert dintre oamenii de bază. 

Și FC Porto este în formă, dar programul încărcat ar putea lăsa urme. Meciul de pe Emirates va fi al patrulea jucat în ultimele 13 zile. Sergio Conceicao l-a recuperat pe atacantul Taremi, dar iranianul încă nu este la potențial maxim și nu poate juca 90 de minute. În competiția internă din Portugalia, Porto ocupă doar locul 3. Este la 7 puncte în spatele liderului Sporting. 

• FC Porto a câștigat manșa tur contra lui Arsenal, scor 1-0. A fost un meci închis, decis în prelungiri cu un șut de excepție al lui Galeno 

• Arsenal a avut o posesie de 62% în manșa tur contra lui Porto. Raportul cornerelor a fost 10-1 pentru „tunari”

• Arsenal a câștigat toate cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Campionilor: 4-0 cu PSV, 2-0 cu Sevilla și 6-0 cu Lens

• Porto a pierdut ultima deplasare din Ligă, 1-2 pe terenul Barcelonei

• Arsenal are un sezon istoric în Premier League. E lider, are cel mai bun atac, cea mai bună apărare și cele mai multe cornere obținute

• Bukayo Saka, starul lui Arsenal, este în mare formă. În ultimele 7 meciuri de Premier League a marcat 7 goluri

• diferența între loturile celor două formații este imensă. Arsenal este cotată la 1,11 miliarde de euro, iar Porto valorează 283.60 milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Arsenal este @1.25. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Derby County vs Reading
Pronostic:
Derby DNB
Cota
1.25
Wrexham vs Harrogate Town
Pronostic:
Wrexham peste 1.5 goluri
Cota
1.36
Arsenal vs FC Porto
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.13
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro