Ponturi Pariuri Fotbal FC Barcelona vs Napoli

GetsBet

FC BARCELONA - NAPOLI

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadi Olimpic Lluis”, FC Barcelona primeste vizita celor de la Napoli, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

FC Barcelona s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce s-a impus in Grupa H, terminand la egalitate de puncte cu cei de la Porto, insa avand rezultate mult mai bune in confruntarile directe. Formatia lui Xavi ocupa pozitia a treia in LaLiga, la un singur punct distanta de locul secund si la 8 de prima pozitie, ocupata in acest moment de Real Madrid, marea rivala a acestora. ”Catalanii” vin dupa succesul la limita de pe teren propriu contra celor de la Mallorca, gratie unei reusite semnate in minutul 73 de pustiul Lamine Yamal, oficial cel mai tanar jucator care a jucat un meci eliminatoriu in fazele superioare ale UEFA Champions League, record obtinut chiar in mansa tur din Italia. De partea cealalta, formatia lui Francesco Calzona s-a calificat in optimi dupa ce a incheiat pe locul secund in Grupa C, alaturi de Real Madrid, Braga si Union Berlin. Napoletanii au un sezon destul de slab in Serie A, clasati in acest moment pe pozitia a 7-a, in afara locurilor de cupe europene, iar in ultima runda de campionat au bifat doar o remiza pe teren propriu contra celor de la Torino, scor 1-1. In partida tur, incheiata la egalitate, scor 1-1, FC Barcelona a fost periculoasa in mai multe randuri, in special prin Robert Lewandowski care, pe langa golul marcat, si-a mai creat alte trei situatii de a inscrie. Napoli s-a remarcat in acel joc doar prin numarul mai mare de cornere si intervetiile exceptionale ale lui Meret, iar golul lui Osimhen a venit dupa o faza personala, in care a profitat de o pozitionare slaba a lui Martinez.

cota2.ro

Robert Lewandowski este un atacant letal, cu executie si care cauta sa finalizeze din orice pozitie. Tinand cont de rezultatul din tur, Napoli cred ca se va prezenta la acest joc cu o atitudine ceva mai defensiva, incercand sa caute contra-atacurile cu Politano, Osimhen si Kvaratskhelia. Barcelona e nevoita sa schimbe destul de mult in compatimentul median, avand in vedere absentele lui Gavi, Pedri si De Jong, iar acolo cred ca italienii vor incerca sa-si creeze unele avantaje. Xavi isi pune mari sperante in varful polonez venit de la Bayern Munchen, jucator care in acest sezon de la Liga a punctat de 12 ori si a oferit 6 pase decisive. In aceasta editie de UEFA Champions League, Lewandowski a reusit doar 2 goluri si o pasa decisiva, destul de putin pentru un atacant care isi creeaza, in medie, 2.68 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv 1.06 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Atacantul Barcelonei este un ”nouar” veritabil, care isi joaca foarte bine si rolul de pivot, intrand in combinatii cu cele doua benzi, dar si cu coechipierii din linia mediana, iar in multe momente se pozitioneaza la limita offside-ului, incercand sa surprinda defensiva adversa. Avand in vedere ca apararea lui Napoli sta destul de sus, iar in meciurile de pe teren strain ”permite” adversarilor o medie de 2.00 offside-uri per meci, ma astept ca Barcelona, echipa care cauta des pase surpinzatoare, sa fie surprinza la multe faze. Lewandowski a fost surprins de 7 ori in offside, in ultimele 7 meciuri jucate in toate competitiile si ma astept ca si azi sa ”puncteze” la acest capitol. 

Pontul meu pentru meciul FC Barcelona - Napoli este ”Robert Lewandowski 1+ offside-uri”, la o cota de 1.95, disponibila pe GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
FC Barcelona vs Napoli
Pronostic:
Robert Lewandowski 1+ offside-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro