Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

Casa Pariurilor

BORUSSIA DORTMUND - PSV

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Signal Iduna Park”, Borussia Dortmund primeste vizita celor de la PSV, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champion League.

Clasata abia pe pozitia a 4-a in ierarhia din Germania, Borussia Dortmund porneste cu prima sansa in returul din optimi cu PSV, echipa care conduce detasat clasamentul din Eredivisie. ”Galben-negrii” vin dupa succesul cu 2-1 de pe ”Weserstadion”, in fata celor de la Werder Bremen, meci destul de dificil, tinand cont ca in partea secunda au evoluat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Sabitzer din minutul 45+1. De partea cealalta, PSV a obtinut doar rezultate pozitive in ultimele trei etape, printre care si o victorie colosala contra celor de la Zwolle, scor 7-1. Partida tur de la Eindhoven s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa reusitele semnate de Malen (min. 24) si De Jong (min. 56 - pen.). Jocul a fost dominat in mare parte de formatia lui Peter Bosz, insa acest lucru imi e greu sa cred ca o sa se intample si la Dortmund, mai ales ca elevii lui Edin Terzic propune mereu o ofensiva totala pe propriul teren. 

cota2.ro

Borussia Dortmund a pierdut doar doua meciuri in ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu, insa a marcat de fiecare data, inregistrand o medie excelenta de 2.30 goluri reusite per meci. Germanii si-au creat cel putin 14 ocazii de gol in 13 din cele 14 meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon, exceptie facand partida contra celor de la PSG din grupe, atunci cand au bifat aproximativ 10 oportunitati de a marca. PSV a permis o medie de 14.33 ocazii de gol in deplasarile din faza grupelor, iar pe ”Signal Iduna Parc” cred ca-si vor mai mari aceasta medie, tinand cont de forta ofensiva a echipei gazda. 

Niclas Fullkrug e un atacant care joaca excelent atat rolul de ”nouar”, cat si rolul de ”varf fals”, intrand deseori in combinatii cu jucatorii din banda si cu mijlocasii ofensivi. Fostul jucator al lui Werder Bremen a punctat de 12 ori si a oferit 9 pase decisive in cele 30 de meciuri disputate in Bundesliga, respectiv UEFA Champions League, iar la capitolul ocazii de gol, acesta a inregistrat o medie de 2.22 per 90 de minute, in acest sezon, bifand cel putin un sut in 19 din ultimele 20 de meciuri. Atacantul german si-a trecut in cont o ocazie si in meciul de la Eindhoven si consider ca sunt sanse extrem de mari sa reuseasca acest lucru si astazi.

Pontul meu pentru meciul Borussia Dortmund - PSV este ”Borussia Dortmund 12+ suturi & Niclas Fullkrug 1+ suturi”, la o cota de 1.40, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”PLAYMAKER”.

ATLETICO MADRID - INTER MILANO

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Metropolitano Stadium”, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Inter Milano, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA CHampions League.

Trupa lui ”Cholo” Simeone trece printr-o perioada destul de slaba, cu doar o singura victorie in ultimele 5 meciuri jucate in toate competitiile. Total surprinzator, Atletico Madrid a pierdut in ultima etapa disputata in campionat, scor 0-2, in compania celor de la Cadiz, formatie aflata pe locul 18, primul sub ”linia rosie”. Totusi, Inter Milano, echipa cu 13 victorii consecutive in acest an, are de ce sa se teama, tinand cont ca spaniolii au inregistrat doar o singura infrangere in ultimele 24 de meciuri disputate pe propriul teren. Partida tur de pe ”Giuseppe Meazza”, incheiata cu scorul de 1-0 in favoarea formatiei lui Inzaghi, a fost dominata destul de clar de italieni, care si-au creat 19 ocazii de gol, au cadrat 5 suturi, au inregistrat un procentaj al posesie de 55% si au incheiat partida cu un xG de 2.35. Nu cred ca acest deznodamant se va repeta si in capitala Spaniei, ba din contra, Atletico trebuie sa iasa mai mult la joc pentru a recupera handicapul din prima mansa.

Jocul dintre cele doua formatii a fost foarte atractiv in primul joc direct, ocaziile mari fiind nelipsite in foarte multe momente. Cu toate ca vorbim o formatie italiana si una condusa de un antrenor caruia ii place defensiva, acea confruntare a fost mai mult decat palpitanta, aspect pe care astept sa-l vad si in acest retur. Atletico Madrid e nevoita sa iasa la joc inca din start si ma astept sa controleze mai mult mingea la mijlocul terenului, avand in vedere ca echipa oaspete va astepta oportunitati pe contraatac. In toate meciurile de pe teren propriu ale celor de la Atletico Madrid, din acest sezon, s-a marcat cel putin un gol, aspect intalnit si in toate deplasarile celor de la Inter Milano din actualul sezon.

Alvaro Morata este unul dintre cei mai importanti oameni de atac din lotul lui Simeone, iar astazi este anuntat titular in ofensiva alaturi de francezul Griezmann. Atacantul spaniol are o medie uriasa de 3.51 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in partidele disputate pe ”Metropolitano”, iar in jocul tur contra celor de la Inter Milano, si-a creat doua ocazii de gol, in ciuda faptului ca a jucat doar 36 de minute. Dupa accidentarile suferite, Morata a inceput sa prinda din nou primul 11 la Atletico Madrid, iar azi poate fi unul dintre jucatorii decisivi, mai ales ca vorbim totusi de un atacant cu o detenta si o pozitionare remarcabila. 

Pontul meu pentru meciul Atletico Madrid - Inter Milano este ”Peste 0.5 goluri & Alvaro Morata 2+ suturi”, la o cota de 1.46, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”PLAYMAKER”.


Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Borussia Dortmund vs PSV
Pronostic:
Borussia Dortmund 12+ suturi & Niclas Fullkrug 1+ suturi
Cota
1.40
Atletico Madrid vs Inter Milano
Pronostic:
Peste 0.5 goluri & Alvaro Morata 2+ suturi
Cota
1.46
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro