Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Edmonton Oilers și Washinghton Capitals se înfruntă joi dimineața, de la ora 04:00, în meciul zilei din NFL, cea mai populară ligă de hochei a planetei. Edmonton Oilers, de 5 ori campioană în NFL, ultima dată în 1990, are în sfârșit o nouă generație cu potențial. Sezonul trecut a încheiat cu un bilanț de 50-23-9. Nu mai atinsese borna celor 50 de victorii din 1967. A avut ghinion, iar în turul secund al play-off-ului a dat peste Vegas Golden Knights, viitoarea campioană. A cedat la mare luptă, în 6 meciuri. Stagiunea trecută a mai adus un record. Connor McDavid, Leon Draisaitl și Ryan Nugent-Hopkins au depășit fiecare 100 de goluri. În NFL nu se mai întâmplase asta, la nicio echipă, din 1996. Formația pregătită în acest moment de Kris Knoblauch ocupă locul 5 în Conferința de Vest. Are 39 de victorii și 24 de înfrângeri, fiind aproape sigură de prezența în play-off.

Washington Capitals a cucerit o singură dată Stanley Cup, relativ recent, în 2018. De atunci n-a mai trecut niciodată de primul tur al play-off-ului. Mai mult, sezonul trecut n-a obținut nici măcar calificarea în fazele eliminatorii. E un semn că schimbul de generații ar trebui făcut rapid. Liderul echipei este în continuare legendarul Alexander Ovechkin, ajuns la 38 de ani. Capitals au emoții în privința play-off-ului și în actuala stagiune. Au câștigat 30 de meciuri din primele 63 și sunt moment în afara obiectivului. 

cota2.ro

• Edmonton Oilers a zdrobit-o pe Washington Capitals în cel mai recent meci direct, pe 24 noiembrie 2023. S-a încheiat 5-0!

• Connor McDavid, starul lui Edmonton, este al 3-lea golgeter din NFL în acest sezon. A contribuit la 103 reușite (24 de goluri, 79 de assisturi)

• Washington Capitals nu are niciun hocheist cu mai mult de 51 de contribuții la goluri

• 220 de goluri a marcat Edmonton în acest sezon, Washington Capitals doar 170

• Edmonton Oilers a câștigat ultimele 3 meciuri disputate acasă 

• Capitals are 3 absenți importanți pentru meciul cu Edmonton. Tom Wilson, Nic Dowd și Martin Fehervary sunt accidentați.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Edmonton Oilers (inclusiv prelungiri și lov. departajare) este @1.35.

---------------------------

Sacramento Kings și Los Angeles Lakers se înfruntă joi dimineață, de la ora 04:00, într-un meci cu miză din Conferința de Vest din NBA. Sacramento Kings vine după un meci epuizant, chiar noaptea trecută, împotriva lui Milwaukee Bucks. A fost o victorie 129-84. „Regii” au ajuns la 37 de victorii și 27 de înfrângeri în acest sezon și ocupă locul 7 în Conferința de Vest, primul sub linia play-off-ului. Se află în așa numita zonă de play-in. Antrenorul Mike Brown trebuie să se descurce în continuare fără Sasha Vezenkov, dar și fără Keegan Murray. Pierderea americanului în vârstă de 23 de ani reprezintă o adevărată lovitură. Murray a contribuit în acest sezon cu 14.6 puncte/meci. 

Los Angeles Lakers traversează o perioadă bună. A legat victorii în fața a două formații cu pretenții la trofeu, Bucks și Minnesota. În acest moment, bilanțul este 36-30. Sunt siguri de calificarea în play-in și foarte aproape de play-off. Au existat semne de întrebare cu privire la starea de sănătate a lui LeBron James, dar veteranul lui Lakers va fi pe parchet. Și Anthony Davis este apt, iar forma traversată de D'Angelo Russell este remarcabilă. În urmă cu 4 nopți a marcat 44 de puncte contra lui Milwaukee. 

• Lakers s-a descurcat bine în ultimele două deplasări din Sacramento, o victorie 136-134 și un eșec în prelungiri

• LeBron James își trăiește a doua tinerețe. Are medii excelente în actuala stagiune, 25.1 puncte, 7.1 recuperări și 8 pase decisive

• va fi un duel al oamenilor mari de sub panou. Domantas Sabonis (Sacramento) conduce clasamentul recuperărilor (13.5/meci). Anthony Davis (Lakers) e pe 3, cu 12.5

• 49.8% este procentajul aruncărilor reușite de LA Lakers în acest sezon. Doar Indiana și OKC îi sunt superioare. Sacramento are un procentaj de 48.5%

• 34.5 recuperări defensive/meci are Lakers în acest sezon, locul 5 în NBA. Sacramento e pe 13 la acest aspect.

Pe Superbet, cota pentru un handicap de +3.5 puncte LA Lakers este @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Edmonton Oilers vs Washington Capitals
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.35
Sacramento Kings vs LA Lakers
Pronostic:
LA Lakers +3.5 handicap
Cota
1.50
Cota finala: 2.03
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro