Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz

BETANO

Am ajuns in faza sferturilor de finală la Indian Wells, iar cea mai tare partidă a zilei este fără discuții cea dintre Carlos Alcaraz și Alexander Zverev. Vedeți detalii despre jucători si sper eu, al 7-lea pronostic consecutiv câștigător.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 6 ATP. El este de mulți unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. Ascensiunea sa a fost întrerupta brusc în 2022 când a suferit o accidentare gravă la Roland Garros, accidentare ce l-a ținut departe de teren 8 luni. De la revenire dă încă uneori senzația că îi este teamă să forțeze, insa in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare. În 2023 are semifinale la Roland Garros, titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Rublev. A început bine și 2024, a adus țării sale United Cup, iar la AO a pierdut greu în semifinale cu Medvedev. Aici a avut un traseu greu și i-a eliminat pe O'Connel, Griekspoor și De Minaur.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este un jucător de doar 20 ani din Spania, momentan pe locul 2 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 12 titluri ATP și peste 27 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. După titlul titlul de la Wimbledon a arătat totuși o scădere de formă, iar combinată cu accidentările repetate, i-au scăzut puțin încrederea în forțele proprii. Aici a trecut de Arnaldi, Auger Alliasime și Maroszan.

Alcaraz are o revanșă de luat in fața lui Zverev, care l-a bătut în ultimele meciuri, la Turneul Campionilor și Australian Open. Acum hardul lent de la Indian Wells pare ca îl avantajează pe iberic, existând posibilitatea unor schimburi lungi în care Carlos este superior. Oricare va fi rezultatul partidei, sunt convins ca vom avea un meci strâns, iar linia pe durată meci propusa de Betano pare ușor de depășit chiar și in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Durata meci: peste 115.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro