Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.04

Superbet

Marți și miercuri am aflat care sunt echipele calificate în sferturile Ligii Campionilor, iar azi avem treabă în zona de Europa League și Conference League. Multe dueluri și-au eliminat suspansul încă din meciul tur, cu scoruri dezechilibrate, dar există mize în zona pariurilor speciale.

Pentru biletul nostru de azi am selectat trei meciuri din Europa League, cu același pariu pus pe fiecare dintre ele, iar cota totală ne mărește de trei ori suma investită.

cota2.ro

SLAVIA PRAGA - AC MILAN (19:45) - După ce s-a impus cu 4-2 în meciul tur, Milan e mare favorită la calificarea în sferturile UEFA Europa League. ”Diavolii” trebuie doar să nu facă un meci de coșmar în Cehia, iar situația e rezolvată. Totuși, Slavia Praga nu va renunța la luptă, iar faptul că au putut să marcheze de două ori chiar pe San Siro, cu un om în minus, le va da curaj cehilor pentru a încerca minunea în fața propriilor suporteri.

E un meci în care se poate miza, din nou, pe goluri multe, nu prea există altă variantă pentru gazde, dar noi vom fi cu ochii pe fazele fixe! În tur, de exemplu, au fost 12 lovituri de la colțul terenului!

  • Înainte de meciul direct, Slavia Praga a pus-o la respect pe Teplice, 4-0, în timp ce Milan s-a impus la limită cu Empoli, 1-0.

LIVERPOOL - SPARTA PRAGA (22:00) - La Praga, Liverpool n-a avut milă de Sparta. Victorie cu 5-1 pentru ”cormorani”, iar Klopp poate băga absolut tot tinerii din lot încă din primul minut. Dar un retur venit după o astfel de corecție elimină și din presiune și ar putea să provoace un meci la fel de deschis.

Din nou, o miză pe goluri n-ar fi o alegere greșită, dar noi am înclinat tot către zona de faze fixe. Doar 8 cornere au fost în tur, un pic mai multe decât golurile :), dar azi sperăm să se contureze un pariu câștigător fără mari emoții.

  • Între timp, Liverpool a terminat la egalitate cu City, 1-1, în timp ce Sparta Praga a suferit o nouă corecție, de data asta în campionat, 0-4 cu Plzen.

ATALANTA - SPORTING (22:00) - Conform cotelor oferite de casele de pariuri pentru pariurile noastre, cel mai greu meci vine din Italia, acolo unde Atalanta o primește în vizită pe Sporting. După 1-1 în tur, aici avem o dublă în care se poate întâmpla absolut orice! Trupa din Bergamo e ușor favorită, dar Sporting nu e o echipă oarecare.

În prima manșă au fost 14 cornere, cu 4 pentru Sporting și 10 în contul italienilor, dar, totuși, azi se primește o cotă neașteptat de mare pentru un minimum de 9 lovituri de la colțul terenului!

  • Până la meciul direct, Atalanta a remizat cu Juventus, în deplasare, 2-2, în timp ce Sporting, tot în deplasare, s-a impus în fața celor de la Arouca, scor 3-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slavia Praga vs AC Milan
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.44
Liverpool vs Sparta Praga
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.36
Atalanta vs Sporting Lisabona
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.55
Cota finala: 3.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro