Ponturi Pariuri Fotbal Empoli vs Bologna

Casa Pariurilor

EMPOLI - BOLOGNA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Carlo Castellani”, Empoli primeste vizita celor de la Bologna, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 29, din Serie A.

Empoli, formatie la care evolueaza si Razvan Marin, ocupa in prezent pozitia a 17-a, prima deasupra ”liniei rosii”, cu doar un singur punct in plus fata de Frosinone, echipa aflata pe primul loc retrogradabil. ”Albastrii” vin dupa meciurile cu Cagliari si AC Milan, ambele pierdute cu acelasi scor, 0-1, asta dupa ce in precedentele 6 etape reusisera sa bifeze trei victorii si trei rezultate de egalitate. Adversara din aceasta runda a trupei lui Davide Nicola este Bologna, ”revelatia” din actuala editie de Serie A care ocupa in prezent ultima pozitie care asigura prezenta in UEFA Champions League. Elevii lui Thiago Motta au opria seria victoriilor in etapa trecuta, dupa esecul la limita contra liderului, scor 0-1, meci in care formatia ”rossoblu” a inregistrat un procentaj al posesiei de aproximativ 60% si a inregistrat numai putin de 19 oportunitati de a marca. Partida tur din acest sezon a fost una foarte atractiva, cu peste 30 de ocazii de gol si cu numai putin de 13 suturi cadrate, incheiata cu victoria la scor de ”forfeit” a Bologniei, gratie ”hattrick-ului” semnat de Riccardo Orsolini, in minutele 21, 66 si 90+2. In ultimele patru intalniri directe de pe ”Stadio Carlo Castellani” au marcat ambele echipe, iar tabela s-a modificat de cel putin trei ori, deznodamant pe care-l asteptam si astazi, avand in vedere ca cele doua formatii lupta pentru obiective destul de clare. 

cota2.ro

Ambele echipe au mare nevoie de puncte si anticipez un joc cu garda jos, mai ales ca aceasta intalnire va fi condusa de Michael Fabbri, un central care lasa des jocul liber si permite intrarile ceva mai ”barbatesti”. Empoli are o medie de 12.6 ocazii de gol per meci in partidele disputate pe teren propriu, in timp ce Bologna a inregistrat, in deplasarile acestui sezon, o medie de 11.9 ocazii de gol per meci. In ultimele 5 partide directe dintre cele doua formatii s-au inregistrat aproximativ 160 de ocazii de gol, mai precis o medie de proximativ 32 de ocazii de gol per meci. Partida de astazi nu ar trebui sa faca exceptie la acest capitol, mai ales ca cele doua formatii au in componenta loturilor jucatori cu multa calitate, care incearca des poarta din foarte multe pozitii. Printre acestia se numara atacantul lui Empoli, Nicolo Cambiaghi, dar si mijlocasul celor de la Genoa, Lewis Ferguson. Italianul are o medie de 2.22 ocazii de gol per meci, in acest sezon de Serie A, iar in partidele de pe ”Stadio Carlo Castellani” a inregistrat o medie de 3.02 ocazii de gol per 90 de minute de joc. In tabara adversa, mijlocasul genovez are o medie de 2.04 ocazii de gol per meci, in aceasta editie de Serie A, iar in partidele de pe teren strain are o medie de 2.15 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Ma astept ca cei doi jucatori, cu executii foarte bune, sa iasa astazi la rampa si sa-si creeze fiecare cate cel putin doua oportunitati de a puncta.

Pontul meu pentru meciul Empoli - Bologna este ”Nicolo Cambiaghi 2+ suturi & Lewis Ferguson 2+ suturi”, la o cota de 2.05, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”PLAYMAKER”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Empoli vs Bologna
Pronostic:
Nicolo Cambiaghi 2+ suturi & Lewis Ferguson 2+ suturi
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro