Ponturi Pariuri Fotbal Otelul Galati vs Politehnica Iasi

LasVegas

OTELUL GALATI - POLITEHNICA IASI

In aceasta seara, de la ora 17:00, Otelul Galati primeste vizita celor de la Politehnica Iasi, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din Play-Out-ul Superligii.

Otelul si Politehnica se reintalnesc la doar o saptamana distanta dupa confruntarea din ultima etapa a sezonului regular, de data aceasta intr-un meci in care punctele nu se mai injumatatesc. Aflate la egalitate de puncte inaintea startului ”noului campionat”, cele doua formatii au ca obiectiv evitarea retrogradarii, fiind la doar un singur punct distanta de locurile care duc la baraj. Trupa lui Dorinel Munteanu trece printr-o forma destul de slaba, cu doar o singura victorie in ultimele 10 partide, iar in meciurile de pe teren propriu din aceasta editie de Superliga a reusit sa inregistreze doar doua succese. Cu numai putin de 16 remize in cele 30 de meciuri din sezonul regular, Otelul Galati are a doua cea mai slaba ofensiva, intr-un clasament al Superligii, bazat doar pe meciurile disputate ”acasa” de catre cele 16, echipe, ocupand deasemenea ultimul loc la capitolul ”puncte obtinute”. De partea cealalta, Politehnica Iasi are la activ o serie de 4 rezultate pozitive, printre care se numara si victoria impresionanta contra Rapidului, scor 3-1. Formatia lui Leo Grozavu a bifat doua remize si doua infrangeri in ultimele 4 deplasari, pierzand puncte importante in partidele cu FC Botosani si Petrolul Ploiesti, dupa golurile incasate in minutele de prelungiri. 

cota2.ro

Partida din week-end-ul precedent a fost arbitrata de Iuliana Demetrescu, iar acest lucru s-a vazut destul de clar in exprimarea jucatorilor, comportandu-se exemplar pe toata durata partidei. Chiar si asa, intalnirea din ultima etapa a sezonului regular s-a incheiat cu cate 13 faulturi comise de catre cele doua echipe, semn ca jocul nu a fost unul foarte delicat. Partida de astazi va fi condusa de Iulian Calin, un central care scoate des cartonasele galbene din buzunar si care dicteaza foarte usor faulturi. Partida tur din sezonul regular, dintre Otelul si Politehnica, disputata la Iasi, s-a incheiat cu aproximativ 37 de faulturi si 7 cartonase galbene. Tinand cont ca formatia de la malul Dunarii are cea mai mare medie de faulturi comise per meci din Superliga (17.3), iar trupa din dealul Copoului ocupa pozitia a 4-a la acest capitol, cu o medie de 13.8 faulturi comise per meci, ar trebui sa vedem un joc destul de dur, cu multe intrari peste limita regulamentului. 

Pontul meu pentru meciul Otelul Galati - Politehnica Iasi este ”Peste 29.5 faulturi”, la o cota de 2.00, disponibila pe LasVegas.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Otelul Galati vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Peste 29.5 faulturi
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro