Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Univ. Craiova

Superbet

După ce Rapid a pierdut, neașteptat, meciul cu Farul Constanța, 1-2, duelul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, echipele de pe locurile 3 și 4, a devenit cu atât mai important.

În acest moment, între adversarele de azi există o diferență de doar 2 puncte, ceea ce înseamnă că oltenii pot sări direct pe poziția secundă în cazul unui succes. Tototdată, CFR-ul, cu o victorie, o depășește pe Rapid și vine la 2 puncte în spatele liderului FCSB, echipă care joacă duminică, împotriva lui Sepsi.

cota2.ro

Așadar, cu un playoff deschis cu pas greșit de Rapid, restul urmăritoarelor pot profita și pot face fie rocada mică, dacă vorbim de saltul CFR-ului, fie rocada cu adevărat mare, dacă ne gândim că Universitatea Craiova poate ajunge de pe locul 5 direct pe locul 2.

  • În sezonul regular, cu Mandorlini antrenor, CFR Cluj n-a câștigat niciodată în fața Craiovei! Doar 1-1 în fața propriilor fani, în Gruia, și înfrângere, 0-1, în Bănie;
  • De fapt, ultimele două meciuri de la Cluj s-au terminat cu același scor, 1-1.

De regulă, când simte potențial maximum pentru a reintra în cursa la titlu, CFR Cluj intră în modul ”victorios”. Există ceva cu vestiarul fostei campioane în meciurile cu adevărat importante, iar Deac, Camora și restul experimentaților din lot știu cum să strângă rândurile și să profite de situațiile favorabile.

Iar în seara asta există o astfel de situație. După ce luni de zile s-a vorbit doar despre FCSB și Rapid în cursa la titlu, acum CFR poate intra real, matematic, în cursa pentru campionat. Pentru ca acest lucru să se realizeze, ardelenii au nevoie de o prestație solidă și de victorie în fața Craiovei.

Adrian Mutu nu este cel mai experimentat antrenor și, până acum, nici n-a arătat că poate să facă lucruri importante în această meserie, dar sosirea lui la Cluj a îmbunătățit, în mod evident, lucrurile pentru CFR! Atmosferă îmbunătățită, goluri mai multe marcate, meciuri mai spectaculoase și puncte în plus! Bonus, acum și o implicare reală la titlu, luptă pe care ”Briliantul” n-a avut încă ocazia s-o ducă în cariera de antrenor.

  • Ultimul meci al lui CFR de pe teren propriu s-a terminat cu o victorie greoaie, venită în minutul 90+3, în fața celor de la Hermannstadt. Otele a înscris în 90+3, iar CFR, și grație Rapidului, a mai diminuat distanța față de FCSB înainte de înjumătățire;
  • Și Universitatea Craiova și-a câștigat un moral bun înainte de playoff, după ce s-a impus în derby-ul Olteniei, contra lui FCU, scor 2-1, revenind pe tabelă de la 0-1, în ultimul sfert de oră!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Univ. Craiova
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
3.40
Cota finala: 3.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro