Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Celta Vigo

UNIBET

SEVILLA - CELTA VIGO

In aceasta dupa-amiaza, pe ”Estadio Ramon Sanchez Pizjuan”, Sevilla primeste vizita celor de la Celta Vigo, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 29, din LaLiga.

Cu sanse minime de a mai prinde un loc de cupe europene in aceasta editie de campionat, Sevilla inca trebuie sa adune puncte pentru a nu se reintoarce in ”zona rosie” a clasamentului, fiind la doar 6 puncte distanta de primul loc retrogradabil. Formatia lui Quique Sanchez Floresa a pierdut doua puncte extrem de importante in ultima runda, disputata pe ”Power Horse Stadium”, impotriva celor de la Almeria, meci incheiat cu scorul de 2-2 dupa ce Marko Milovanovic a egalat in prelungiri, in urma unei lovituri de cap imparabile. De partea cealalta, Celta Vigo, ocupanta locului 17 in ierarhia din Spania, tremura serios pentru mentinerea in prima liga, mai ales ca jocul defensiv este unul catastrofal, din foarte multe puncte de vedere. ”Celtii” vin dupa infrangerea categorica de pe ”Bernabeu”, scor 0-4, meci in care Guaita a facut un meci colosal, avand numai putin de 9 interventii salvatoare. Trupa lui Claudio Giraldez a inregistrat doar doua succese pe teren strain, iar in acest sezon de LaLiga a pastrat poarta intacta in doar 18% din meciuri. Celta nu are deloc amintiri prea placute de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”, inregistrand 5 esecuri si 3 remize in ultimele opt confruntari contra Sevilliei. 

cota2.ro

Isaac Romero, atacantul de 23 de ani al celor de la Sevilla, crescut de cei de la Cadiz si Antoniano, a facut pasul treptat spre prima echipa a Sevilliei, dupa ce a trecut chiar si pe la echipa a treia a ”andaluzilor”. Pustiul spaniol a avut evolutii foarte bune la echipa secunda, iar la inceputul acestui an a fost promovat in lotul primei echipe, facandu-si debutul intr-un meci cu Alaves. Cotat la doar 400.000 de euro, Romero a aratat excelent in foarte multe meciuri, iar in acest moment e titular incontestabil in ofensiva Sevillei. In cele 11 meciuri jucate in tricoul ”alb-rosu”, Isaac si-a creat numai putin de 30 de ocazii de gol, inregistrand o medie de 3.22 ocazii de gol per 90 de minute de joc. In ultima partida de campionat si-a creat 8 ocazii de gol si a cadrat numai putin de trei suturi, iar in cele 4 meciuri de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan” si-a creat 14 ocazii de gol si a cadrat numai putin de 8 suturi. 

Sevilla are a treia cea mai mare medie de ocazii de gol per meci din LaLiga, intr-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu (15.6), in timp ce Celta Vigo are o medie de 15.7 ocazii de gol permise adversarilor in partidele disputate pe teren strain. Sevilla a cadrat aproximativ 25 de suturi in ultimele 5 meciuri directe disputate pe teren propriu, iar la cum se prezinta defensiva Celtei, consider ca acest numar de suturi cadrate se poate mari semnificativ. Romero este un jucator care cauta poarta din orice pozitie, iar noua formula propusa de tehnicianul Sevilliei, cu 4 jucatori in linia mediana, ii ofera si mai multa libertate in ofensiva. 

Pontul meu pentru meciul Sevilla - Celta Vigo este ”Isaac Romero 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 3.00, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sevilla vs Celta Vigo
Pronostic:
Isaac Romero 2+ suturi pe poarta
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 20.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro