Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs FC Voluntari

Superbet

UTA ARAD - FC VOLUNTARI

In aceasta seara, de la ora 17:30, pe ”Arena Francisc Neuman”, UTA Arad primeste vizita celor de la FC Voluntari, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din Play-Out-ul Superligii.

Aradenii au 20 de puncte inaintea debutului in Play-Out, iar o victorie i-ar propulsa pana pe locul secund, la doar un singur punct in spatele Universitatii Cluj. Formatia lui Rednic vine dupa infrangerea suferita la Bucuresti contra celor de la Dinamo, scor 0-1, joc in urma careia tehnicianul ”utistilor” a fost acuzat de fani ca nu si-a dorit o eventuala calificare in Play-Off. UTA e neinvinsa pe teren propriu de pe la mijlocului lunii noiembrie, atunci cand cedau clar in fata Otelului Galati, scor 2-4, joc in care formatia lui Dorinel Munteanu a marcat de 4 ori in 54 de minute. La capitolul ”indisponili” poate fi trecut atacantul Kevin Luckassen, acesta fiind momentan incert din pricina unei accidentari. Rednic are insa solutii pe banca tehnica, iar in primul 11 poate aparea Alexandru Tudorie, jucator adus de UTA liber de contract dupa despartirea acestuia de arabii de la Al Adalah.

cota2.ro

In tabara ”ilfovenilor” au avut loc schimbari pe banca tehnica, Florin Parvu fiind adus sa salveze echipa de la retrogradare, dupa ce Nicolae Dica a fost demis dupa doar 7 meciuri. Ultima victorie inregistrata de Voluntari in acest sezon dateaza de pe 9 decembrie, de la un succes total neasteptat pe ”Giulesti”, impotriva Rapidului, scor 2-1. In cele 9 jocuri din acest an, FC Voluntari a inregistrat 4 remize si 5 infrangeri, in urma acestora ajungand penultima in clasament, pe loc direct retrogradabil. Oaspetii au multe absente inaintea acestui joc, iar pe langa suspendatii Paz si Ricardinho, nu pot evolua nici Armas, Turda, Rata si Dumiter, acestia avand probleme de ordin medical. Voluntari nu are deloc amintiri prea placute de la Arad, acolo unde in 6 meciuri a reusit sa marcheze doar o singura data, inregistrand patru remize si doua infrangeri.

Claudiu Micovschi, atacantul imprumutat de la Rapid, a avut evolutii foarte apreciate in tricoul aradenilor, bifand numai putin de 23 de partide in acest sezon de Superliga, dintre care 22 ca titular. Acesta s-a remarcat in ultimele 4 partide disputate pe ”Arena Francisc Neuman”, acolo unde a reusit sa puncteze de doua ori si sa livreze o pasa decisiva. Mai mul decat atat, in 5 din ultimele 6 meciuri jucate pe acest stadion, Micovschi a reusit sa cadreze cel putin un sut pe poarta. Acesta se poate face remarcat in aceasta seara, avand in vedere ca FC Voluntari a permis adversarilor aproximativ 76 de ocazii de gol, respectiv 29 de suturi pe poarta, in ultimele 6 deplasari din Superliga. Partida tur din sezonul regular de Superliga, disputata la Arad, s-a incheiat cu o remiza ”alba”, in ciuda faptului ca UTA a dominat destul de clar acea confruntare, avand o posesie net superioara si inregistrand de doua ori mai multe ocazii de gol. De remarcat in acel joc ca unul dintre cele doua suturi cadrate de gazde in acea partida i-a apartinut lui Micovschi.

Punctele puse in joc sunt foarte importante pentru ambele formatii, insa tinand cont de faptul ca joaca pe propriul teren, in fata a catorva mii de fani, de faptul ca au un lot care si-a ”inchegat” relatiile de joc si care nu sufera modificari din pricina accidentarilor sau a absentelor, UTA porneste ca favorita in aceasta intalnire. Parvu nu poate schimba mai nimic la echipa in putinul timp pe care l-a petrecut alaturi de jucatori, iar in acest joc cred ca ar fi extrem de multumit chiar si cu o remiza.

Pontul meu pentru meciul UTA Arad - FC Voluntari este ”Claudiu Micovschi 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.80, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA Arad vs FC Voluntari
Pronostic:
Claudiu Micovschi 1+ suturi pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro