Ponturi Pariuri Fotbal Defensa y Justicia 2 vs Newells Old Boys 2

BETFAIR EXCHANGE

DEFENSA Y JUSTICIA 2 vs NEWELLS OLD BOYS 2

In aceasta seara, de la ora 20:00, Defensa y Justicia 2 primeste vizita celor de la Newells Old Boys 2, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4, a primului tur din Reserve League (Copa Proyeccion).

Partida dintre liderul Grupei B din campionatul argentinian al rezervelor si ocupanta locului 3 se va disputa pe terenul principal al noului complex construit de cei de la Defensa, o constructie remarcabila, cu facilitati de ultima generatie pentru academie si echipa care activeaza in prima liga. Campionatul rezervelor este un turneu la care iau parte 28 de echipe, care ulterior sunt impartite in doua grupe si disputata intre ele doua tururi, urmand ca cele mai bune sa dispute un Play-Off cu sferturi de finala, semifinale si finala. 

cota2.ro

Rezervele formatiei din Buenos Aires ocupa in prezent pozitia a treia in Grupa B, cu 7 puncte acumulate in cele 4 partide disputate din noua editie. ”Soimii” au jucat doar un singur meci pe propriul teren in acest sezon, bifand o victorie impresionanta contra rezervelor lui Lanus, echipa clasata in acest moment pe locul secund si care in urma cu doua sezoane disputa finala pe ”Estadio Ciudad de Vicente Lopez”, casa celor de la Club Atletico Platense, formatie din prima liga argentiniana. Golurile celor de la Defensa y Justicia au fost reusite de Maximo Ingravidi, Mateo Aguiar, Thomas Blazquez si Facundo Echevarria, jucator cu putine minute si la echipa mare a trupei lui Julio Vaccari, fost analist video in echipa lui Marcelo Bielsa pe cand acesta era antrenor la Athletic Bilbao si Marseille, dar si antrenor secund la echipe precum Godoy Cruz, Argentinos Jrs sau Velez Sarsfield. 

Echipa de juniori a lui Newells Old Boys, formatie la care s-au format jucatori imensi, printre care Diego Armando Maradona, Lionel Messi sau Gabriel Batistuta, se afla in acest moment pe prima pozitie in Grupa B, in campionatul rezervelor. Pustii formatiei din Rosario au castigat toate cele 4 meciuri din aceasta editie, marcand de fiecare data cate cel putin doua goluri: 2-1 vs Union Santa Fe 2; 4-1 vs Central Cordoba 2; 2-0 vs Platense 2 si 2-0 vs Godoy Cruz 2. Cel mai bun marcator al acestora este Thiago Gigena, un atacant mexican nascut la Oaxaca de Juarez pe 30 septembrie 2005. Acesta a punctat o data contra celor de la Platense 2 si a reusit ”dubla” in ultima runda contra celor de la Godoy Cruz 2. Ultima performanta a rezervelor lui Newells Old Boys in ”Copa Proyeccion” dateaza din sezonul 2021, atunci cand ajungeau pana in semifinalele competitiei, unde aveau sa fie eliminati de rezervele celor de la Boca Juniors, scor 1-2.

  • In toate cele 6 meciuri directe, inregistrate in ultimii trei ani, s-au marcat cel putin doua goluri;
  • Numai putin de 5 dintre aceste 6 meciuri s-au incheiat cu gol marcat in ambele porti;
  • In ultimele doua meciuri directe, ambele echipe au marcat de cel putin doua ori;
  • In ultimele doua meciuri directe s-au marcat cel putin 5 goluri.

Pontul meu pentru meciul Defensa y Justicia 2 - Newells Old Boys 2 este ”Peste 2.0 goluri asiatice”, la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Defensa y Justicia 2 vs Newells Old Boys 2
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro