Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

Superbet

Partizan Belgrad și Baskonia se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 30 din Euroliga de baschet masculin. Partizan a investit multe milioane de euro pentru a reveni în elita baschetului european. Clubul din Belgrad a reușit inclusiv aducerea pe bancă a legendarului Zeljko Obradovic, unul dintre cei mai mari antrenori europeni din toate timpurile. În aceste condiții, obiectivul nu putea fi altul decât calificarea în play-off-ul Euroligii. Cu 5 etape rămase de disputat din sezonul regulat, alb-negrii ocupă locul 10, ultimul care duce în optimile de finală (așa numitul play-in). Toate starurile, în frunte cu căpitanul Punter, Pontika, LeDay sau Jaleen sunt apte pentru disputa de astăzi. Inclusiv James Nunnally și Ognjen Jaramaz au fost recuperați. Poate cel mai mare avantaj îl reprezintă atmosfera din Stark Arena. Aproape 20.000 de suporteri fanatici vor fi prezenți.

Și Baskonia a revenit în acest sezon la antrenorul de suflet, muntenegreanul Dusko Ivanovic. Rezultatele au fost contrastante. În competiția internă din Spania, bascii ocupă doar locul 8, la limita play-off-ului. În Euroligă o duc ceva mai bine. Au 16 victorii și 13 înfrângeri, par siguri de calificarea în optimi. La sferturi pot doar visa, distanța față de Fenerbahce, Olympiakos și Panathinaikos fiind de două victorii. Programul celor de la Baskonia este infernal în această săptămână. Peste două zile se deplasează în Lituania, pentru duelul cu Zalgiris, iar în weekend au derby local cu Bilbao. 

cota2.ro

• Partizan a câștigat 10 dintre cele 13 meciuri jucate în sala proprie în actuala ediție a Euroligii

• Baskonia are bilanț negativ în deplasare, 6 victorii și 7 înfrângeri

• Partizan a câștigat categoric ultimul meci jucat acasă contra celor de la Baskonia, scor 83-65

• Partizan își domină adversarele sub panou. A reușit, în medie 21.9 aruncări de două puncte/meci în acest sezon. Doar Barcelona îi este superioară

• Partizan are 4 baschetbaliști cu medii de peste 10 puncte/meci în acest sezon al Euroligii: Punter (14.7), Nunnally (12.5), Avramovic (10.8), Leday (10.3).

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Partizan Belgrad (inclusiv prelungiri) este @1.40. 

------------------------------

Românca Jaqueline Cristian și franțuzoaica Diane Parry sunt adversare astăzi, după ora 21:30, în primul tur de la Miami Open. Jaqueline Cristian, ocupanta locului 82 în ierarhia mondială, nu traversează deloc un moment bun. Măcinată de accidentări în finalul anului 2023, a avut un singur turneu decent în ultima vreme, acasă, la Transylvania Open, când s-a oprit în faza semifinalelor. Au urmat înfrângeri în primul tur pe hardul de la Dubai și Indian Wells și un eșec fără drept de apel la Challangerul de la Charleston, 1-6, 5-7 contra lui Diana Shnaider. Jaqueline are calități evidente, dar este o jucătoare de moral. Iar încrederea îi lipsește în acest moment. 

Diana Parry este a treia jucătoare a Franței, clasată pe locul 54 WTA. În vârstă de 21 de ani și fost lider mondial la junioare, este considerată o gură de aer proaspăt în circuit. Se numără printre puținele sportive care folosește backhandul cu o singură mână, având un joc foarte variat. Se află în cel mai bun moment al carierei la senioare, reușind să ajungă până în faza optimilor de finală la Miami. A fost învinsă de Maria Sakkari, scor 2-6, 6-3, 3-6. La Australian Open 2024 a atins turul 3, cea mai bună performanță într-o competiție de Grand Slam.

• 76 de ași a servit Diane Parry în anul 2024. Jaqueline Cristian a expediat doar 26 

• Diane Parry a câștigat 51% dintre punctele jucate cu al doilea serviciu în anul 2024. Jaqueline Cristian stă foarte prost la acest capitol, doar 43.9%

• în 2024, Jaqueline Cristian a reușit să învingă o singură jucătoare mai bine clasată decât ea, pe Nadia Podoroska, la Linz

• La Indian Wells, turneu proaspăt încheiat, Parry a reușit 3 victorii importante. Le-a eliminat pe Trevisan, Leylah Fernandez și Blinkova.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Diana Parry este @1.50.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Partizan vs Baskonia
Pronostic:
1
Cota
1.40
Jaqueline Cristian vs Diana Parry
Pronostic:
2
Cota
1.50
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro