Ponturi Pariuri Fotbal Cuenca vs Macara

BETANO

Avem din nou pauză cauzată de meciurile echipelor naționale, dușmanul nr 1 pentru microbiști și pariori, iar campionatele de top sunt puse pe modul ”pauză”.

Totuși, există alternative, în special în zona Americii de Sud, unde încă se mai joacă meciuri de campionat. Desigur, ușor vor intra în scenă și amicalele programate de echipele naționale, iar atunci oferta va fi una și mai bogată.

cota2.ro

Pentru ziua de miercuri ne mutăm atenția, pe cât se poate, în prima ligă din Ecuador! Avem meciul Cuenca - Macara, iar noi am ales un pariu pentru care avem nevoie de doar 45 de minute bune!

După primele 3 etape jucate din noul sezon, Cuenca n-a simțit încă gustul victoriei și e abia pe locul 12, cu 2 puncte. Echipa vine după două remize consecutive, asta după ce sezonul a fost început cu o înfrângere.

De cealaltă parte, Macara stă ceva mai bine, asta deși începutul stagiunii a fost tot cu înfrângere. Oaspeții de azi au legat însă două succese consecutive, au strâns 6 puncte și au urcat până pe locul 6.

  • Meciurile directe din ultima perioadă, atunci când împart aceeași ligă, sunt echilibrate și produc goluri puține;
  • În 2021 și 2022, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori, iar toate duelurile au fost de sub 2,5 goluri;
  • Două remize de 1-1 și câte un succes pentru fiecare grupare, de fiecare dată cu 1-0.

Cuenca e favorită la casele de pariuri, dar echipa n-a reușit să câștige niciun meci din 2024! Ultima victorie datează de la finalul lui noiembrie. Cuenca vine după 2 remize pe teren străin, 1-1 și 3-3.

De cealaltă parte, Macara e echipa mai slab cotată la nivel individual, dar care traversează o formă sportivă mult mai bună în acest moment.

Ne așteptăm la un debut de meci echilibrat, în care poate Cuenca să aibă inițiativa, iar Macara să fie ceva mai rezervată în șarjele sale ofensive, așa că un ”X” în prima repriză nu sună deloc rău.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cuenca vs Macara
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro