Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.19

Superbet

CSU Sibiu și CSM Corona Brașov se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în Liga Națională de baschet masculin. CSU Sibiu, dublă campioană a României, ultima dată în 2009, rămâne un punct de reper în peisajul baschetului masculin. Cu o galerie frumoasă și o sală plină aproape de fiecare dată, formația antrenată de lituanianul Tomas Rinkevicius caută calificarea în play-off-ul actualei ediții. Momentan este în cărți. Are 6 victorii și 8 înfrângeri, ocupând locul 7. Lotul este un mixt între jucători americani și câțiva internaționali tricolori, precum Rareș Uță sau Mirel Dragoste. 

Corona Brașov se află la primul sezon de la revenirea pe prima scenă. S-a calificat la limită între primele 10 formații, dar aici diferența de valoare este evidentă. Antrenorul Ionuț Bascoveanu nu a avut la fel de mulți bani de investit ca sibienii. Are în lot 4 americani, restul fiind tinerii alături de care a promovat. Formația din Brașov ocupă ultima poziție în așa numitul „tur al câștigătorilor”, 4 cu victrii în 14 meciuri.

cota2.ro

• CSU Sibiu a câștigat 5 dintre cele 7 meciuri jucate acasă în această fază a competiției 

• Corona Brașov a câștigat un singur meci dintre cele 7 jucate în deplasare

• CSU Sibiu a permis adversarelor 1115 puncte în acest sezon. Corona Brașov are a doua cea mai slabă apărare din competiție, 1193 puncte încasate

• CSU Sibiu are 3 jucători cu medii de peste 10 puncte în acest sezon: Marc Loving (13.18), Rareș Uță (12.23), Pavlin Ivanov (11.14).

Pe Superbet, cota pentru victoria lui CSU Sibiu (inclusiv prelungiri) este @1.40.

--------------------------

Argeș Pitești și U-BT Cluj-Napoca sunt adversare astăzi, de la ora 19:30, în Liga Națională de baschet masculin. Argeș Pitești este revelația sezonului în baschetul românesc. Formația antrenată de sârbul Nebojsa Vidic s-a instalat pe locul 3, imediat în spatele granzilor U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea. A câștigat precedentele 4 meciuri de campionat și a ajuns la un bilanț de 9 victorii și 5 înfrângeri. Performanțele au atras și un public fierbinte la fiecare partidă jucată acasă. Săptămâna trecută, la duelul câștigat 87-84 contra Rapidului, a existat și un incident între galerie și staff-ul giuleștenilor. Cam atât de intens se trăiesc meciurile. 

U-BT Cluj-Napoca a avut un parcurs minunat în Eurocup. S-a oprit în sferturile de finală, iar trupa lui Mihai Silvășan se poate concentra acum doar pe competiția internă. Are victorii pe linie, atât în campionat, cât și în Cupă. În urmă cu două săptămâni a evitat într-un mod miraculos eșecul la Oradea. Condusă cu 10 puncte în ultimele 5 minute, campioana en-titre s-a impus, scor 85-84. De remarcat a fost contribuția celor doi români de bază din lot, Măciucă (14 puncte) și Cățe (12). Față de acel moment, Mihai Silvășan l-a recuperat și pe căpitanul Patrick Richard.

• cel mai recent meci direct disputat la Pitești a fost un adevărat spectacol, victorie 98-85 pentru U-BT Cluj

• meciul direct disputat pe 3 februarie 2024 a fost câștigat tot de U-BT, scor 88-69

• U-BT Cluj-Napoca are cea mai bună ofensivă din Liga Națională, o medie incredibilă de 93.81 puncte/meci

• și Argeșul are o medie bună, 80.00 de puncte/partidă în acest sezon

• U-BT Cluj-Napoca are un procentaj fantastic al aruncărilor de 3 puncte reușite, aproape 40%, demn de formațiile din NBA

• Argeș Pitești are un jucător în top 10 marcatori din Liga Națională, pe Nikola Jevtovic, cu 16.14 puncte/meci.

Pe Superbet, cota pentru peste 149.5 puncte este @1.25.

-----------------------------

Fenerbahce și Barcelona sunt adversare astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 30 din Euroliga de baschet masculin. Fenerbahce a avut un lot senzațional în ultimul deceniu, dar a câștigat o singură dată Euroliga, în 2017. Pare că de această dată au găsit și antrenorul potrivit, pe marele Sarunas Jasikevicius. Lituanianul, dat afară de la Barcelona sezonul trecut, are câteva lucruri de demonstrat. A dus formația din Istanbul pe primul loc în competiția internă, cu 20 de victorii în 23 de partide. Parcursul e lăudabil și în Euroligă. Fenerbahce a urcat pe locul 5, unul care asigură prezența direct în sferturile de finală. Vine după 3 victorii consecutive și nu are niciun absent de marcă pentru disputa de astăzi. 

Barcelona a investit cel puțin la fel de mult ca Fenerbahce în ultimii ani, dar nu s-a mai atins de trofeul Euroligii. A fost aproape în 2021, când a pierdut finala. Catalanii au adus un om de-ai casei pe bancă, pe Roger Grimau. Au un sezon foarte bun. Cu 20 de victorii și 9 înfrângeri ocupă poziția secundă în Euroligă, imediat în spatele rivalei Real Madrid. În debutul acestui an au reușit o mutare de impact, total neașteptată. Ricky Rubio, fost jucător în NBA și MVP al Campionatului Mondial din 2019, a ales să revină pe parchet după problemele de sănătate mintală. A semnat cu Barcelona și începe să aibă cifre decente.

• Barcelona a câștigat meciul direct disputat în actualul sezon al Euroligii, acasă, scor 89-81

• Willy Hernangomez, alt jucător trecut prin NBA și ajuns la Barcelona, a avut în fața lui Fenerbahce o prestație de top: 21 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă

• în ultimele 4 meciuri directe dintre Barcelona și Fenerbahce s-au înscris de fiecare dată peste 153.5 puncte

• 85.00 de puncte/meci este media lui Fenerbahce în acest sezon. Barcelona e aproape, o medie de 83.00 puncte/partidă

• cei mai buni baschetbaliști ai lui Fenerbahce în acest sezon sunt Scottie Wilbekin și Nigel Hayes-Davis, ambii cu medii de 13.3 puncte/meci

• Barcelona are 4 baschetbaliști cu medii de peste 10 puncte: Jan Vesely (13.2), Nicolas Laprovittola (13.0), Willy Hernangomez și Jabari Parker (10.4).

Pe Superbet, cota pentru peste 153.5 puncte este @1.25. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Sibiu vs Corona Brașov
Pronostic:
1
Cota
1.40
Argeș Pitești vs U BT Cluj
Pronostic:
Peste 149.5 puncte
Cota
1.25
Fenerbahce vs Barcelona
Pronostic:
Peste 153.5 puncte
Cota
1.25
Cota finala: 2.19
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro