Ponturi Pariuri Fotbal Israel vs Islanda

BETFAIR SPORTSBOOK

ISRAEL - ISLANDA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Szusza Ferenc Stadion” din Budapesta, Israel primeste vizita Islandei, intr-un meci din cadrul Play-Off-ului pentru calificarea la EURO 2024.

Israel a incheiat campania de calificare pe pozitia a 3-a, sub selectionatele Romaniei, respectiv Elvetiei. Nationala lui Alon Hazan a avut parte insa de un parcurs foarte bun in Nations League, acolo unde s-a calificat in League A, dupa ce a castigat Grupa 2 din League B, din care au facut parte Albania, Islanda si Rusia (retrogradata dupa excluderea cauzata de conflictele din Ucraina). De partea cealalta, nordicii au ramas doar cu amintirea turneului final din 2016, atunci cand ajungeau in faza sferturilor de finala, unde aveau sa fie rapusi de francezi. Åge Hareide se bazeaza pe o noua generatie de jucatori, una nu foarte talentata, tinand cont de rezultatele din ultimii ani. Islanda a incheiat pe locul 4 grupa de calificare la EURO, iar in Liga Natiunilor s-a clasat pe locul secund, cu doar 4 puncte acumulate in cele 4 meciuri disputate. 

cota2.ro

Meciul dintre Israel si Islanda se joaca pe teren neutru, lucru care ii avantajeaza pe nordici in perspectiva unei eventuale calificari. Meciurile directe din urma cu doi ani, disputate in grupa de Nations League, au fost extrem de spectaculoase, ambele terminandu-se cu acelasi scor, 2-2. Israel are multa calitate in ofensiva, iar in ciuda absentei lui Solomon, Hazan se poate baza in acel compartiment pe veteranul Zahavi, Dor Turgeman, Khalaili, Peretz sau Gloukh. In tabara adversa, sperantele se leaga de Albert Gudmundsson, atacantul celor de la Genoa care a punctat de 12 ori in cele 29 de meciuri disputate in acest sezon. La centru va fi Anthony Taylor, un arbitru englez cu foarte multa experienta, care in cele 33 de jocuri din acest sezon a inregistrat o medie de 4.85 cartonase galbene acordate, respectiv o medie de 21.39 faulturi dictate. 

Oscar Gloukh, mijlocasul ofensiv al celor de la RB Salzburg, a avut evolutii extrem de apreciate in ultimul timp, fiind urmarit indeaproape de scouterii unor echipe de top precum Manchester United, Liverpool sau Arsenal. Jucatorul israelian a reusit 8 goluri si 5 pase decisive in cele 27 de meciuri disputate in prima liga din Austria, respectiv UEFA Champions League, bifand doua reusite si in tricoul primei reprezentative, in partidele din preliminariile Campionatului European. In ultimele 5 meciuri ca titular la prima reprezentativa, Gloukh si-a creat numai putin de 16 ocazii de gol si a reusit ca cadreze cel putin un sut in fiecare meci. In tricoul celor de la RB Salzburg, Oscar a inregistrat o medie de 1.86 ocazii de gol per 90 de minute de joc in acest sezon, iar in ultimele trei etape de campionat a reusit sa cadreze numai putin de 5 suturi, bifand si doua reusite. 

Pontul meu pentru meciul Israel - Islanda este ”Oscar Gloukh 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.80, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Israel vs Islanda
Pronostic:
Oscar Gloukh 1+ suturi pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro