Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.96

Superbet

Azi aflăm cele 6 echipe care vor avansa în faza barajelor finale pentru ultimele locuri disponibile la EURO 2024! Inclusiv România e cu ochii pe aceste partide de baraj, asta pentru că echipa a 4-a din grupa ”tricolorilor” de la Campionatul European va fi completată de o echipă care prinde turneul pe ultima sută de metri.

Pentru biletul de azi am ales două partide, iar selecția vine din zona disciplinară, asta pentru că miza mare s-ar putea să-și pună amprenta pe spectacol și golurile s-ar putea să vină cu greutate.

cota2.ro

BOSNIA - UCRAINA (21:45) - Ucraina e favorită în duelul cu Bosnia, dar faptul că totul se decide într-o singură manșă, iar meciul se joacă la Zenica, atunci cotele de la pariuri nu s-au înclinat abrupt în tabăra naționalei lui Zinchenko!

Bosnia a terminat în genunchi grupa din preliminariile pentru EURO, cu 3 înfrângeri dureroase! Dacă la 0-5 cu Portugalia se pot găsi scuze, acel 1-4 cu Luxemburg atârnă greu pentru o națională care încă are în componență fotbaliști cu CV important.

De cealaltă parte, Ucraina a ratat calificarea din grupe, după un 0-0 controversat cu Italia. Ucrainenii au acuzat dur arbitrajul, considerând că meritau un penalty chiar la ultima fază a partidei, reluările arătând, într-adevăr, că a fost fault clar nesancționat nici măcar în camera VAR.

ȚARA GALILOR - FINLANDA (21:45) - După ce s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar, Țara Galilor speră să lege un al doilea turneu final consecutiv! Galezii trebuie s-o depășească pe Finlanda, în primă fază, iar misiunea n-ar trebui să fie chiar atât de complicată.

Cele două naționale s-au întâlnit ultima dată, într-un meci oficial, în 2020, în Liga Națiunilor, când galezii se impuneau cu 3-1. În 2021, au împărțit și un meci amical, dar nicio echipă n-a putut debloca tabela.

Galezii au terminat preliminariile cu două remize consecutive, ambele 1-1, cu Armenia și Turcia, iar astfel au ratat șansa de a merge direct la Europeanul din Germania!

De cealaltă parte, Finlanda n-a putut să prindă primele 2 locuri dintr-o grupă extrem de slabă, cu San Marino, Irlanda de Nord, Slovenia, Kazakhstan și Danemarca.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bosnia vs Ucraina
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Bosnia
Cota
1.72
Țara Galilor vs Finlanda
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Finlanda
Cota
1.72
Cota finala: 2.96
Profit: 19.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro