Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.63

BETANO

Foarte multe meciuri tari la Miami astăzi iar eu am ales un combo foarte bun de pe tabloul feminin în care am încredere ridicată. Protagonistele sunt două dintre cele mai bune jucătoare la acest moment, Aryna Sabalenka și Coco Gauff.

Coco Gauff a dat lovitura în toamnă si a reușit să câștige primul turneu de mare șlem al carierei, US Open. De atunci ea joacă mult mai relaxată, însă acest lucru nu este întotdeauna pozitiv, fiind dese momentele în care își pierde pur și simplu concentrarea. Coco a început să forțeze din ce în ce mai mult serviciu secund și să comită cu nonșalanță o mulțime de duble greșeli 69 duble în ultimele 7 meciuri și minim 6 duble în fiecare meci sunt performantele recente ale jucătoarei din SUA și de aceea cred ca linia e pusa cam jos astăzi. Au fost 9 vs Pliskova, 8 vs Kalinskaya, 10 vs Burel, 6 vs Bronzetti, 6 vs Gauff, 17 vs Yuan si 7 vs Sakkari, statistici care spun multe despre reperele la serviciu din ultima perioadă.

cota2.ro

Mă îndrept și spre meciul campioanei de la Australian Open, un meci disputat în condiții total speciale. Aryna este evident tulburata de moartea iubitului ei și m-a surprins foarte mult decizia ei de a continua aici sau faptul ca încă nu si-a anunțat retragerea. Nu știu cât de bine se va putea concentra la meci și cred ca va comite multe duble. Oricum în ultima perioadă ea a părut destul de nervoasă și a revenit la obiceiurile din trecut, comitand multe duble. Au fost 8 vs Vekic, 9 vs Stearns sau 4 vs Navarro. În contextul de mai sus, linia de 4.5 duble pare un valuebet.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Gauff vs Nadia Podoroska
Pronostic:
Gauff peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.93
Paula Badosa vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.88
Cota finala: 3.63
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro