Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

Casa Pariurilor

DUNAREA CALARASI - GLORIA BANEASA

De la ora 15:00, pe stadionul ”Ion Comsa”, Dunarea Calarasi primeste vizita celor de la Gloria Baneasa, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 18, din Liga a 3-a.

Clasata pe locul secund in seria a 3-a, Dunarea Calarasi a obtinut, fara prea mari emotii, biletele catre grupa de calificare, acolo unde are mari sanse sa ajunga la Play-Off-ul de promovare in liga secunda. Formatia lui Marius Paun s-a impus in ultima runda pe terenul celor de la Recolta Gh. Doja, scor 5-1, iar in cazul in care se vor impune astazi, se pot apropia la doar un singur punct de liderul CS Afumati. Dunarea Calarasi a disputat in urma cu trei zile si un meci amical cu Farul Constanta, campioana en-titre din Superliga, meci pe care l-au castigat cu scorul de 4-3, dupa ce la pauza tabela inca era intacta. 

cota2.ro

Adversarul de astazi al echipei din Calarasi ocupa pozitia a 6-a, cu doar 20 de puncte acumulate dupa 17 runde. Gloria Baneasa ocupa prima pozitie intr-un clasament al golurilor incasate pe teren strain, acumuland in acest sezon doar 4 puncte in cele 8 deplasari. In ultima runda de campionat, Gloria a obtinut o remiza pe propriul teren in compania celor de la Inainte Modelu (1-1), meci in care au fost condusi cu 1-0 din minutul 57, dupa reusita capitanului oaspetilor, Liviu Gheorghe. In meciul tur din acest sezon, Gloria Baneasa s-a impus surprinzator cu scorul de 3-2 in fata Dunarii Calarasi, lucru dificil de repetat si in aceasta dupa-amiaza, tinand cont de parcursul dezastruos din deplasare.

Pontul meu pentru meciul Dunarea Calarasi - Gloria Baneasa este ”Dunarea Calarasi castiga meciul”, la o cota de 1.40, disponibila pe Casa Pariurilor.

MARCHFELD - WIENER VIKTORIA

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Aulandstadion”, Marchfeld primeste vizita celor de la Wiener Viktoria, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 20, din RegionalLiga Est.

Pe micuta arena din Mannsdorf se intalnesc astazi doua formatii din liga a 3-a din Austria, clasate in acest moment pe locurile 4 si 5. Inca cu sperante la prima pozitie care ofera o promovare in liga secunda, cele doua echipe au un singur obiectiv in aceasta seara si anume obtinerea celor trei puncte. A treia divizie din Austria s-a reluat la 1 martie, iar Marchfeld a bifat doua succese si o remiza, in timp ce Wiener Viktoria a pierdut puncte importante dupa cele trei remize obtinute in fata a trei echipe mai slab cotate, conform pozitiilor din clasament. In toate meciurile directe dintre cele doua formatii s-a marcat mereu la foc automat, avand in vedere ca in cele 8 intalniri nu am avut niciodata mai putin de trei goluri pe tabela de marcaj. 

In jocul tur din aceasta editie, Wiener Viktoria s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, asta in ciuda faptului ca oaspetii au reusit sa deschida scorul chiar in primul sfert de ora. Eleoenai Tompte, atacand care evolueaza si pentru selectionata Republicii Africane Centrale este cel mai bun marcator al celor de la Marchfeld in acest sezon, cu numai putin de 7 reusite. Cel mai bun marcator al oaspetilor este austriacul Dominik Rotter, jucator care si-a inceput cariera la Lustenau, actuala ”lanterna rosie” din Bundesliga, insa nu a reusit sa faca pasul in fotbalul de prima liga, multumindu-se cu prezente in ligile inferioane. Marcator si in partida tur, Rotter a bifat 14 goluri in aceasta editie de campionat, iar in acest moment ocupa locul al 2-lea in clasamentul golgeterilor. Anticipez un nou meci cu multe goluri, avand in vedere ”apetitul” ofensiv al celor doua formatii.

Pontul meu pentru meciul Marchfeld - Wiener Viktoria este ”Peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.54, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Dunarea Calarasi vs Gloria Baneasa
Pronostic:
1
Cota
1.40
Marchfeld vs Wiener Viktoria
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.54
Cota finala: 2.16
Profit: 11.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro