Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.83

BETANO

Sper ca vremea să țină cu noi și să permită desfășurarea partidelor de la Miami, iar eu vă propun un bilet format din 3 partide, cu șanse bune de reușită. Vedeți mai jos propunerile mele.

Marton Fucsovics a ajuns la al 8-lea an consecutiv în primii 100 jucători ai lumii și în opinia mea este unul dintre cei mai underrated jucători din circuit. Deși are un fizic impresionant el a fost mereu lovit de probleme medicale aceasta fiind principala cauză pentru care nu a progresat mai mult în carieră. Suprafața de la Miami ii place, a jucat foarte bine în primul tur când a pierdut doar 3 game-uri contra lui Purcell și îl creditez cu șanse la un meci bun în fata lui Medvedev. Daniil este evident favorit, însă el nu este genul de jucător care să forțeze în tururile inaugurale, iar cu Fucsovics a avut mai mereu probleme. Ungurul l-a bătut la Roland Garros în 2021, iar anul trecut i-a luat set la Wimbledon. Cred ca Marton va acoperi handicapul.

cota2.ro

A doua propunere vizează meciul Damm - Tommy Paul. Martin Damm este un tânăr american, posesorul unui wildcard. Principala lui calitate este serviciul impresionant cu care câștigă foarte multe game-uri ușoare la serviciu. În primul tur cu Zhang a trimis 13 asi și a câștigat peste 75 % din punctele jucate cu primul serviciu, insa aceste statistici sunt obișnuite, Damm având minim 10 asi în ultimele 5 meciuri. Cred că vom avea un meci mai echilibrat decât o arată cotele și Damm va câștiga destule game-uri cu serviciul.

Djere s-a chinuit în primul tur contra modestului Wong și a demonstrat clar că nu are ritm de joc. Sârbul vine după o accidentare, a jucat un singur meci pe hard după Australian Open și nu ii dau șanse contra lui Khachanov. Karen este unul dintre cei mai solizi sportivi din lume și s-a impus în minim de seturi in toate cele 3 partide directe. Merg pe un handicap mic al lui Khachanov.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marton Fucsovics vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Fucsovics +5.5 game-uri h.a
Cota
1.53
Tommy Paul vs Martin Damm
Pronostic:
Martin Damm +5.5 game-uri h.a
Cota
1.35
Laslo Djere vs Karen Khachanov
Pronostic:
Khachanov -2.5 game-uri h.a
Cota
1.37
Cota finala: 2.83
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro