Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Brazilia

BETFAIR EXCHANGE

Va propunem o cota 1,95 mizand pe goluri la unul dintre meciurile amicale de lux care se disputa in aceasta seara.

ANGLIA - BRAZILIA (ora 21:00)

* Dupa 7 ani de la ultima infruntare (tot amicala) cele doua puteri ale fotbalului mondial se intalnesc din nou intr-un amical de gala la Londra, pe stadionul Wembley.

cota2.ro

* Cei doi selectioneri, Gareth Southgate si Dorival Junior au convocat jucatori cu nume grele,chiar daca ambele tabere au absenti importanti. Englezii nu se pot baza pe capitanul Harry Kane, Trent Alexander-Arnold, Grealish, Trippier, Shaw sau White dar vor raspunde cu Bellingham, Foden, Rashford, Ollie Watkins sau Rice. Brazilienii au si ei absenti, Allison, Ederson, Thiago Silva, Marquinhos, Casemiro, Gabriel Jesus, Martinelli, dar vin pe Wembley cu Vinicius, Rodrygo, Raphina, Paqueta sau Bruno Guimaraes.

* Doar in 2 din ultimele 10 meciuri disputate, Brazilia nu a inscris, sud americanii marcand 23 de goluri si primind 14.

* Anglia a inscris in 9 dintre ultimele 10 partide disputate, avand 29 de goluri marcate si 5 primite.

* In 5 din ultimele 10 meciuri ale englezilor pariul GG a fost verde, brazilienii livrand acest pariu in 7 dintre ultimele 10 jocuri.

* 5 dintre ultimele 7 dueluri directe dintre cele doua formatii au fost GG.

PARIUL pentru ANGLIA - BRAZILIA este Ambele echipe marcheaza - cota 1,95


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Anglia vs Brazilia
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro