Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Brazilia

Superbet

Anglia - Brazilia este capul de afiș al zilei de sâmbătă! Un meci amical care ar putea fi oricând o finală de Mondial, în fața a aproape 90.000 de suporteri, pe Wembley, n-are cum să lipsească din programul microbiștilor.

Partida este programată pentru ora 21:00, iar englezii sunt cotați cu prima șansă de specialiști. Cote în jurul valorii de 2,00 pentru un succes al naționalei lui Southgate, în timp ce brazilienii primesc valori apropiate chiar de 4,00 pentru a se impune azi.

cota2.ro

Desigur, un astfel de duel este deschis oricărui semn din zona de soliști, dar vor fi și multe bilete care se vor completa în aria de goluri, mai ales că vorbim de super fotbaliști în compartimentele ofensive.

Dar așa cum am mai procedat de multe ori aici, noi vom fi cu ochii și pe zona disciplinară, pe intensitate, și vom veni din nou cu un pariu special.

  • Atât pentru Anglia cât și pentru Brazilia va fi primul meci din 2024! Englezii au jucat ultima dată în preliminariile pentru EURO, 1-1 cu Macedonia de Nord, în deplasare;
  • Brazilienii au închis catastrofal 2023, cu 3 înfrângeri consecutive și 4 meciuri la rând fără victorie! Bonus negativ, naționala Selecao a bifat eșecuri cu Urugay (0-2), Columbia (1-2) și Argentina (0-1);
  • La nivel de întâlniri directe, Anglia și Brazilia s-au văzut ultima dată de aproape în 2017, într-o partidă amicală modestă: 0-0!

Dacă am spus că vom fi cu ochii pe intensitatea din dueluri, atunci să aruncăm o privire și pe modul în care s-au comportat, disciplinar, cele două echipe în ultimele partide:

  • 26 de faulturi a provocat Brazilia la ultimul meci oficial disputat, cu Argentina;
  • 12 faulturi au făcut brazilienii la ultimul meci jucat în deplasare, înfrângerea cu Columbia;
  • 16 faulturi au bifat brazilienii în deplasarea cu Uruguay, înfrângere 0-2;
  • 16 faulturi au suferit jucătorii englezi la ultimul joc oficial, 1-1 cu Macedonia;
  • 12 faulturi au suportat englezii la ultimul meci de pe Wembley, succesul cu Malta, 2-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Brazilia
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Brazilia
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro