Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETANO

La o dublă greșeală și un game am pierdut ultimele 2 recomandări, dar azi ne luam revanșa cu un combo format din 2 meciuri care stau sub semnul echilibrului. Vezi aici pronosticurile mele de la Miami. 

Este deja a 3-a partidă din acest an intre Garcia și Osaka, două jucătoare extrem de puternice, cu servicii ce ating deseori viteze văzute în circuitul masculin. Ele trimit mulți ași și au procentaje ridicate de puncte câștigate cu serviciul, adversarele fiind puse mai mereu în dificultate. Suprafața de la Miami oferă puține șanse jucătorului aflat la retur și este greu de crezut că vom vedea prea multe șanse de break. Am avut 23 de game-uri la Australian Open și un singur break, respectiv 22 game-uri la Doha, victoriile fiind împărțite. Pare meciul perfect de over, iar linia propusa poate fi depășită și în 2 seturi.

cota2.ro

Pe tabloul masculin mi-a atras atenția meciul dintre Shapovalov și Arnaldi, doi sportivi extrem de puternici la serviciu care oferă puține șanse de break și își câștiga de regulă rapid game-urile. Anticipez un meci cu puține reușite la retur, în care micile detalii să facă diferența, iar suprafața de la Miami este perfectă pentru un meci cu multe game-uri. Shapovalov a servit impresionant în acest an, are peste 100 asi si procentaje ridicate la serviciu, în timp ce Arnaldi pare pe o pantă ascendentă și pe hard, i-a luat set lui Alcaraz la Indian Wells, iar aici a trecut fără probleme de Fils și Bublik. Și aici linia pare ușor de depășit în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Matteo Arnaldi vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.55
Caroline Garcia vs Naomi Osaka
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 2.40
Profit: 11.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro