Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Ecuador

Superbet

Sâmbătă nu am avut emoții pentru faulturile comise de Brazilia în amicalul de lux cu Anglia, cu pariu ieșit câștigător încă de la pauză, iar acum avem în vizor tot un meci între o națională din Europa și una din America de Sud.

Și, din nou, vom fi cu ochii tot pe sud-americani! Azi, de la 22:00, se joacă Italia - Ecuador, o partidă de verificare care va avea loc în New Jersey, Statele Unite.

cota2.ro

Italia a ales să meargă departe de casă în această fereastră de meciuri amicale, iar acum 3 zile a câștigat testul cu Venezuela, 2-1, joc disputat în Florida.

Până să dea piept cu Squadra Azzurra, Ecuador a câștigat cu 2-0 amicalul cu Guatemala, jucat fix pe arena unde va avea loc și duelul din seara asta.

  • 19 faulturi au suferit italienii în meciul cu Venezuela;
  • 15 faulturi a făcut Ecuador în meciul cu Guatemala.

Italia e favorită pentru a se impune în timp regulamentar, dar un astfel de amical, disputat pe alt continent, e destul de greu de anticipat în zona de 1X2. Nici la goluri n-am fi prea siguri că va fi spectacol, asta deși suporterii americani din tribune și-ar dori să vadă multe reușite.

Ceea ce știm sigur că vom vedea este implicare din partea ecuadorienilor! E un prilej bun și pentru jucătorii mai puțin cunoscuți să se remarce, așa că oaspeții ar putea să ia mult mai în serios acest joc amical în comparație cu italienii. Măcar din punct de vedere al agresivității din dueluri.

Linia de minimum 16 faulturi trasată pentru Ecuador este un pic riscantă, dar și cota primită merită încercarea.

  • 14 faulturi a bifat Ecuador în meciul cu Chile;
  • 14 faulturi au făcut ecuadorienii la ultimul meci oficial disputat pe teren străin;
  • 14 faulturi a făcut Ecuador la ultimul meci cu un adversar mai important, 0-0 cu Columbia.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Ecuador
Pronostic:
Peste 15,5 faulturi Ecuador
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro