Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Albania

Casa Pariurilor

SUEDIA - ALBANIA

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Friends Arena” din Solna, selectionata Suediei primeste vizita selectionatei Albaniei, intr-un meci amical.

”Nordicii” trec printr-o perioada destul de slaba, iar ratarea calificarii la EURO pare sa-i fi afectat serios pe elevii lui Jon Dahl Tomasson. Doar cu victorii impotriva Estoniei si a Moldovei in ultimele 9 meciuri, Suedia vine dupa un esec usturaror ”bifat” in urma cu 4 zile la Guimaraes, impotriva selectionatei Portugaliei, scor 2-5. De partea cealalta, Albania a avut un parcurs excelent in preliminariile Campionatului European, calificandu-se la turneul final dupa ce a incheiat pe prima pozitie intr-o grupa cu Cehia, Polonia, Moldiva si Insulele Feroe. Elevii lui Sylvinho au parte insa de o grupa incredibil de dificila la EURO, acolo unde vor intalni Italia, Croatia si Spania, nationale cu performante majore si cu loturi net superioare. Albania a intalnit Chile in urma cu trei zile, intr-un meci cu tenta amicala, disputat pe ”Ennio Tardini”, stadionul pe care Parma isi disputa partidele de pe teren propriu. Jocul ”vulturilor” a aratat catastofal, iar infrangerea cu 0-3 a fost extrem de dureroasa, mai ales ca in cele 90 de minute nu au reusit sa cadreze nici macar un sut pe poarta. 

cota2.ro

Suedia are o linie ofensiva foarte interesanta, cu jucatori valorosi si foarte experimentati precum Gyokeres, Isak, Kulusevski, Elanga sau Forsberg. In ultimele 5 partide disputate pe ”Friends Arena”, suedezii au bifat 4 victorii si o infrangere, reusind sa marcheze numai putin de 15 goluri. Albania arata rau de tot pe teren strain, acolo unde a inregistrat un singur succes in ultimele 10 partide, scor 3-1 impotriva selectionatei Insulelor Feroe. Cele doua nationale s-au intalnit ultima data in preliminariile Campionatului Mondial din 2010, atunci cand ”nordicii”, cu jucatori in componenta lotului precum Ibrahimovic, Berg, Elmander, Larsson, Mellberg sau Svensson, ii spulberau pe albanezi la Solna cu un sec 4-1. 

Partida din aceasta seara va fi condusa de centralul roman Marcel Birsan, arbitru cu foarte putine experiente de acest gen. In varsta de 42 de ani, Birsan a arbitrat doar un singur meci al selectionatelor mari in intreaga sa cariera, fiind de mai multe ori delegat ca al 4-lea oficial. Acesta a condus partida amicala dintre Cipru si Lituania, disputata la mijlocul lunii noiembrie a anului precedent, joc in care a acordat 5 cartonase galbene si a dictat numai putin de 18 faulturi. Albanezii sunt recunoscuti pentru ”rautatea” din joc si tinand cont de usurinta cu care fluiera Birsan, cred ca vor avertizati destul de des, mai ales ca in ultimele 6 partide disputate pe teren strain au comis in jur de 73 de faulturi. Suedia are jucatori creativi si cu un dribling in regim de viteza foarte bun, in special de la mijloc in sus, iar astazi ma astept sa intre in multe dueluri unu la unu cu adversarii. 

Pontul meu pentru meciul Suedia - Albania este ”Albania 11+ faulturi comise”, la o cota de 2.19, disponibila pe Casa Pariurilor, in sectiunea ”SPECIALE”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Suedia vs Albania
Pronostic:
Albania 11+ faulturi comise
Cota
2.19
Cota finala: 2.19
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro