Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

BETFAIR EXCHANGE

Formula câștigătoare nu se schimbă, iar după ce ieri am bifat un combo frumos din 2 over-uri, vă propun același lucru și astăzi. Vedeți mai jos propunerile mele de la Miami.

Dacă ai avea de ales un meci pe care l-ai juca over la game-uri, cu siguranță Hurkacz vs Korda ar fi printre primele opțiuni. Doi dintre cei mai buni jucători din lume la serviciu, care trimit o mulțime de asi și pentru care tie-break-urile sunt o normalitate. Mi-e greu sa cred că vom vedea prea multe break-uri pe suprafața rapida de la Miami, având în vedere profilul lor și modul cum tratează game-urile în care servesc. 28 asi a trimis Hubert în primul tur contra lui Shevchenko, fără să ofere vreo șansă de break, în timp ce Korda a trimis 21 asi, pierzând o singura data pe propriul serviciu. 31 de game-uri a avut ultimul meci direct.

cota2.ro

Madison Keys a revenit în forță în circuit, iar cu serviciul său puternic ii poate pune astăzi probleme Rybakinei. Semifinalista de la US Open le-a învins fără probleme pe Shnaider și Wang, meciuri în care si-a câștigat peste 70 % din punctele jucate pe propriul serviciu și chiar a arătat bine. Rybakina este fără discuții una dintre favoritele la trofeu și nu trebuie sa mai vorbesc despre viteza serelor ei și numărul mare de ași pe care îl trimite. Ultimul meci direct a avut 30 de game-uri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Madison Keys vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.65
Sebastian Korda vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.45
Cota finala: 2.39
Profit: 9.73
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro