Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.94

BETANO

Lituania și Gibraltar dispută astăzi, de la ora 19:00, manșa decisivă pentru promovarea în Liga C din Nations League. Liga C din ediția 2024/2025 de Nations League mai are o necunoscută. Câștigătoarea dublei Lituania - Gibraltar va merge în grupa 2, alături de România, Kosovo și Cipru. Lituanienii sunt favoriți după victoria 1-0 obținută în manșa tur. Și valoarea loturilor înclină spre același deznodământ. Selecționerul Edgaras Jankauskas are la dispoziție fotbaliști cu meciuri în afara ligii interne, dar și câțiva tineri cu potențial, cum e cazul mijlocașului Gvidas Gineitis (19 ani), aflat sub contract cu Torino. A fost convocat inclusiv un fotbalist din Superliga României, portarul Edvinas Gertmonas, titular la U Cluj în prima etapă a play-out-ului. În campania de calificare pentru Euro 2024, Lituania a evitat rușinea ultimului loc. A încheiat peste Bulgaria, într-o grupă din care au mai făcut parte Ungaria, Serbia și Muntenegru. 

Dacă Lituania nu s-a făcut de râs în preliminariile pentru Euro, Gibraltar a trăit umilințe greu de digerat. A încheiat cu 0 puncte, 0 goluri marcate și 41 încasate. A suferit inclusiv un 0-14 în fața Franței. Niciun fotbalist din lotul lui Julio Ribas nu depășește cota de 150.000 de euro pe Transfermarkt. 

cota2.ro

• Lituania a câștigat manșa tur contra Gibraltarului, în urmă cu 5 zile, scor 1-0

• dominarea Lituaniei a fost evidentă: 61% posesie, 26-6 ocazii de gol și 5-3 șuturi pe poartă

• Gibraltar a pierdut ultimele 11 meciuri jucate. Nu a marcat niciun gol în acest interval

• 11.43 milioane de euro valorează lotul Lituaniei. Cel al Gibraltarului este cotat la 1.68 milioane

• 138 este locul ocupat de Lituania în ierarhia FIFA. Gibraltar este pe 201.

Apelăm la funcția Bet Builder de pe Betano și obținem cota @1.60 din pariurile: Lituania câștigă și peste 1.5 goluri Lituania. 

------------------------

Germania și Olanda se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în cel mai tare meci amical al zilei. Germania, țara organizatoare a Campionatului European, începe să arate ca o veritabilă candidată la trofeu. Nemții vin după o prestație entuziasmantă, victorie 2-0 în Franța. Julian Nagelsmann continuă să primească vești bune. Toni Kroos a revenit în prima reprezentativă, iar postul deficitar, cel de atacant pare să fi fost rezolvat. Kai Havertz marchează pe bandă rulantă de când a fost avansat de Arteta la Arsenal. Havertz a marcat și în amicalul cu Franța. 

Olanda are un superlot, condus din teren de Virgil Van Dijk și de pe bancă de experimentatul Ronald Koeman. Evident, batavii sunt prezenți la Campionatul European, iar seria meciurile de pregătire din acest an a fost deschisă cu un entuziasmant 4-0 împotriva Scoției. Dacă Germania se laudă cu forma lui Havertz în atac, Olanda răspunde cu Xavi Simons. Mijlocașul ofensiv de 20 de ani a contribuit la 22 de goluri în cele 36 de apariții pentru Leipzig.

• Germania și Olanda au disputat un meci amical și în 2022, încheiat la egalitate, scor 1-1

• ultimele 4 meciuri directe dintre Germania și Olanda au fost GG

• Germania a primit gol în 10 din ultimele 11 meciuri jucate

• Olanda a marcat 17 goluri în cele 8 meciuri jucate în preliminariile Campionatului European

• ultimul meci jucat de Germania pe stadionul din Frankfurt datează din 2019, o victorie 6-1 contra Irlandei de Nord

• De Ligt, fundașul central al Olandei, a marcat primele două goluri în națională chiar împotriva Germaniei, într-un eșec 2-3 suferit în martie 2019.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.37.

------------------------------

Franța și Chile se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-un meci amical programat pe Stade Velodrome din Marseille. Franța, cotată cu prima șansă la câștigarea Campionatului European, a suferit un duș rece. Eșecul 0-2 cu Germania i-a adus multe critici lui Didier Deschamps, dar și starului Kylian Mbappe. Cei doi vor dori cu siguranță să se revanșeze. Sunt așteptate multe schimbări în echipa de start, inclusiv apariția lui Olivier Giroud, golgeterul all-time al naționalei Cocoșului Galic, cu 56 de goluri.

Chile are rezultate groaznice în campania de calificare la următorul Campionatul Mondial. A strâns doar 5 puncte în primele 6 runde și este în afara obiectivului. Conducerea Federației a decis instalarea unui nou selecționer. Din ianuarie, postul este ocupat de Ricardo Gareca. Lotul actual nu mai are strălucirea din ultimul deceniu. Veteranul Alexis Sanchez este cel mai sonor nume. Maripan, de la Monaco, și Brereton Diaz, de la Sheffield United, sunt singurii care ating cota de 7 milioane de euro.

• Franța a defilat în campania de calificare la Euro 2024. A terminat neînvinsă, cu golaveraj 29-3, o grupă din care au mai făcut parte Olanda, Grecia, Irlanda și Gibraltar

• Kylian Mbappe are un sezon fabulos la PSG. A marcat 38 de goluri în 37 de apariții 

• Mbappe a contruit la 16 goluri și în preliminariile pentru Campionatul European (9 reușite și 7 pase decisive). Niciun fotalist, indiferent de țară, nu l-a întrecut

• Franța nu a mai primit un cartonaș roșu din septembrie 2021, remiză 1-1 cu Bosnia

• 1.22 miliarde de euro valorează lotul Franței de la această acțiune. Cel al lui Chile este cotat la sub 75 de milioane.

Apelăm la funcția Bet Builder de pe Betano și obținem cota @1.34 din pariurile: Franța câștigă și Franța NU primește un cartonaș roșu. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lituania vs Gibraltar
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.60
Germania vs Olanda
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.37
Franța vs Chile
Pronostic:
1 & Franța NU primește cartonaș roșu
Cota
1.34
Cota finala: 2.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro