Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Casa Pariurilor

ROMANIA - COLUMBIA

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Metropolitano Stadium” din Madrid, Romania intalneste Columbia, intr-un meci amical.

”Tricolorii” au remizat in urma cu 4 zile impotriva Irlandei de Nord, scor 1-1, intr-un meci disputat pe ”Arena Nationala”. Oaspetii au deschis scorul in minutul 7 prin debutantul Jamie Reid, jucator care la varsta de 29 de ani marcheaza goluri pe banda rulanta pentru Stevenage, in liga a treia din Anglia. Romania a reusit egalarea la mijlocul primei reprize prin Dennis Man, jucator care in urma evolutiilor remarcabile din acest sezon de Serie B, a atras atentia unor cluburi importante precum Juventus sau Borussia Dortmund. Romania a avut initiativa in partea secunda, insa ocaziile de gol au fost intr-un numar destul de mic. Romania este invincibila cu Columbia in cele trei intalniri directe pe care le-a avut de-a lungul anilor, in care a inregistrat doua victorii si un rezultat de egalitate. 

cota2.ro

Trupa lui Edi Iordanescu are o cota de piata de aproximativ 95 de milioane de euro conform site-urilor de specialitate, de peste doua ori mai mica decat selectionata lui Nestor Lorenzo, care este cotata la aproximativ 230 de milioane de euro. Cu un parcurs fara infrangere in grupa de calificare la turneul final, Romania intalneste o formatie intr-o forma excelenta, cu 15 victorii si 5 rezultate de egalitate in ultimele 20 de partide. Columbia are un moral excelent dupa succesul din amicalul cu Spania, scor 1-0, gratie reusitei semnate de jucatorul lui Crystal Palace, Daniel Munoz. Selectionerul Romaniei a declarat ca va face mai multe modificari pentru jocul din aceasta seara, cateva dintre ele fiind titularizarile Dragus, Alibec sau Mihaila in compartimentul ofensiv dar si a lui Moldovan intre buturi. Principalul pericol la poarta tricolorilor o sa vina din banda stanga, acolo unde Luis Diaz, ”winger-ul” celor de la Liverpool cotat la aproximativ 75 de milioane de euro, va fi foarte greu de tinut in marcaj gratie sprintului pe care il dezvolta, dar si dribling-ul senzational pe care il reuseste in regim de viteza. 

Columbienii au sete de revansa dupa esecurile impotriva Romaniei de la Cupa Mondiala din SUA 1994 (1-3), respectiv Cupa Mondiala din Franta 1998 (0-1), iar presa din America de Sud a catalogat acest joc ca fiind unul foarte important pentru ”Los Cafeteros”, desi este unul cu caracter amical. Golurile nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere ca Romania a marcat cel putin o data in 13 din ultimele 15 meciuri, iar Columbia a semnat cel putin o reusita in 17 din ultimele 20 de meciuri.

Pontul meu pentru meciul Romania - Columbia este ”Peste 2.0 goluri asiatice”, la o cota de 1.61, disponibila pe Casa Pariurilor. 

UCRAINA - ISLANDA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Tarczynski Arena” din Wroclaw, Ucraina intalneste Islanda intr-una dintre finalele Play-Off-ului pentru EURO 2024. 

Ucraina a avut un meci dificil in semifinale contra Bosniei, meci care s-a disputat chiar la Zenica, pe ”Bilino Polje Arena”. Gazdele au reusit sa deschida scorul in minutul 56 printr-un autogol semnat de fundasul lui Shakhtar Donetsk, Mykola Matviienko, insa aveau sa cedeze in ultimele 5 minute din timpul regulamentar, atunci cand Roman Yaremchuk (min. 85) si Artem Dovbyk (min. 88) reuseau sa intoarca scorul si sa-si califice nationala in ultimul act al acestui baraj pentru calificarea la Campionatul European. 

De partea cealalta, Islanda, desi a plecat cu sansa a doua in duelul cu Israel, a reusit sa se impuna cu scorul de 4-1, dupa o partida destul de echilibrata. Formatia lui Alon Hazan a deschis scorul in acea partida prin golgeterul Eran Zahavi (min. 31), dar a intrat in dezavantaj la cabine dupa ce Islanda a punctat de doua ori in ultimele 6 minute ale primei parti, prin Albert Gudmundsson si Arnor Traustason. Chiar si dupa cartonasul rosu incasat in minutul 73, Israel a avut sansa de a egala prin acelasi Zahavi, insa penalty-ul primit in minutul 80 a fost irosit de acesta. Islanda a spulberat sperantele Israelului la calificare prin acelasi Albert Gudmundsson, care a reusit sa mai puncteze de doua ori pe final, reusind sa semneze hattrick-ul.

Cele doua nationale s-au intalnit ultima data in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, iar ”nordicii” obtineau 4 puncte din ”dubla” cu ucrainienii si se calificau la turneul final de pe prima pozitie, dintr-o grupa din care mai faceau parte Croatia, Turcia, Finlanda si Kosovo. Formatia lui Serhiy Rebrov (354 milioane de euro) are la dispozitie un lot de 5 ori mai valoros decat cel al Islandei (70 de milioane de euro), iar in acest meci porneste clar cu prima sansa la calificare. Atat Islanda, cat si Ucraina au reusit sa marcheze cel putin un gol in 8 din ultimele 9 meciuri disputate in toate competitiile, iar astazi ar trebui sa avem parte de multe reusite, tinand cont ca vorbim de un meci cu o miza uriasa. Ucraina este o echipa careia ii place posesia, jocul combinativ si contraatacurile, in timp ce Islanda mizeaza mult pe pressing, faze fixe si executii ale jucatorilor ofensivi

Pontul meu pentru meciul Ucraina - Islanda este ”Peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.33, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Romania vs Columbia
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.61
Ucraina vs Islanda
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.14
Profit: 11.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro