Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.85

Superbet

Ziua de marți vine cu multe meciuri interesante ale echipelor naționale! În primul rând, România joacă împotriva Columbiei, la Madrid, în ultimul test al ”tricolorilor” înainte de EURO 2024. În același timp, echipa națională își va afla azi adversarul din primul meci de la turneul final, după barajul dintre Ucraina și Islanda.

Ne-am aruncat o privire și pe alte două meciuri de top la nivel de echipă națională, iar cota totală pentru biletul de azi ne duce în apropiere de cifra magică 7.

cota2.ro

ROMÂNIA - COLUMBIA (21:30) - După ce a ratat aproape complet amicalul cu Irlanda de Nord, România încearcă să-și măsoare forțele cu un adversar de top! Columbia vine după succesul din meciul cu Spania, 1-0, cu mențiunea că spaniolii și-au păstrat titularii pentru amicalul de azi cu Brazilia.

  • 17 faulturi au făcut columbienii în meciul cu Spania;
  • 15 faulturi au avut columbienii și în amicalul cu Mexic;
  • 13 faulturi a bifat Columbia la ultimul meci oficial, victoria cu Paraguay, 1-0.

SPANIA - BRAZILIA (22:30) - Meciul serii în materie de partide amicale se joacă pe Santiago Bernabeu, acolo unde Spania primește vizita Braziliei! Ibericii sunt cotați cu prima șansă la victorie, asta deși brazilienii vin după victoria din fața Angliei, dar noi vom repeta scenariul de la ultimul meci cu Brazilia pe bilet și mergem în zona de pariuri speciale:

  • 19 faulturi a provocat Brazilia în amicalul contra Angliei;
  • 26 de faulturi au făcut brazilienii la ultimul meci oficial, contra Argentinei;
  • 17 faulturi au suferit spaniolii la meciul amical cu Columbia.

GERMANIA - OLANDA (21:45) - La Frankfurt, Germania și Olanda se întâlnesc într-un alt amical de top! Nemții sunt cu moral bun, după succesul din testul cu Franța, 2-0, în timp ce olandezii vin și ei după un meci bun, victoria la scor în fața Scoției, 4-0.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical în aceeași perioadă a anului trecut! S-a terminat 1-1, la Amsterdam.

  • Și aici vom merge tot în zona de faulturi și vom fi cu ochii pe echipa oaspete! Nemții vor fi cei care vor controla mai mult posesia, așa că Olanda ar putea să fie trupa care va încerca să închidă mai rapid fazele, să recupereze mingea și să plece pe contraatac;
  • O astfel de dinamică, de regulă, expune formația care încearcă să finalizeze rapid toate atacurile, iar de aici și așteptările noastre pentru un meci în care ”portocala mecanică” să fie activă și în zona disciplinară.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Columbia
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Columbia
Cota
1.85
Spania vs Brazilia
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Brazilia
Cota
1.85
Germania vs Olanda
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Olanda
Cota
2.00
Cota finala: 6.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro