Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

BETANO

Liga Campionilor la handbal masculin se reia la mijlocul acestei săptămâni, când sunt programate optimile de finală ale competiției. Finalista ultimelor două sezoane, Vive Kielce, se deplasează în Danemarca, acolo unde o va întâlni pe GOG Handbold, o formație revenită în cea mai importantă competiție intercluburi după o pauză de 14 sezoane.

GOG are cumva un sezon fluctuant, deși are în componență jucători cu experiență la nivel european. Danezii au terminat pe 5 grupa din care au făcut parte, un rezultat cumva normal, cu o singură surpriză, un 36-30 împotriva lui Veszprem. Parcursul european și programul aglomerat și-au pus amprenta asupra evoluției echipei în întrecerea internă, GOG terminând doar pe 3 sezonul regular, cu doar 15 victorii în 26 de meciuri, la 13 puncte de rivala Aalborg. Și că tot a venit vorba de Aalborg, GOG a reușit surpriza de a o învinge pe aceasta în finala Cupei, nu cu mult timp înainte, 32-25, în poate cel mai bun meci al sezonului de până acum.

cota2.ro

Kielce, așa cum ziceam, este finalista din ultimele două sezoane ale Ligii Campionilor. Polonezii n-au avut parcursul scontat până acum în Liga Campionilor, au terminat o grupă cu Kiel, Aalborg, PSG, Zagreb sau Szeged pe locul 4, dar au plătit tribut accidentărilor intervenite în cadrul echipei de-a lungul sezonului. Chiar și așa, Kielce a demonstrat că rămâne o formație foarte puternică, în ciuda problemelor de efectiv: egal la Aalborg, 35-35, și victorie clară în derby-ul cu Wisla, din campionat, 34-29. 

• 7 partide a pierdut GOG pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile

• 30,6 este media de goluri primită de GOG acasă, în Liga Campionilor

• 3 meciuri a pierdut Kielce în deplasare, în acest sezon european: 31-35 cu Kiel, 25-26 la Szeged și 26-35 la Paris

• Este primul meci direct dintre cele două echipe, din istorie

• Daniel Dushjebaev, Michal Olejniczak, Szymon Sicko și Nicolas Tournat au lipsit din echipa polonezilor în ultima partidă disputată, pe 23 martie

Având în vedere absențele din tabăra lui Kielce, GOG pare să aibă o șansă. Totuși, polonezii au experiență la acest nivel, iar indiferent de formula alininată pe teren, au găsit resurse pentru a obține rezultate pozitive. Cel mai probabil, danezii vor încerca să-și impună stilul consacrat în partea de Nord a Europei, vor încerca să joace în viteză și să profite de o rotație mai scurtă a oaspeților. Acest aspect poate duce la un meci deschis, cu multe goluri, pentru că și Kielce dispute de jucători excepționali în plan ofensiv, precum Alex Dushjebaev, Ivan Karacic, Dylan Nahi sau Artsem Karalek.

Voi miza pe linia de peste 61.5 goluri înscrise în meci la o cotă de 1.57

---------------------------------------------------------

Primele două clasate ale Bundesligii feminine de handbal, SG BBM Bietigheim și HSG Bensheim-Auerbach, se întâlnesc miercuri seară în ceea ce poate însemna confirmarea unui nou titlu de campioană pentru formația antrenată de Jakob Vestergaard.

Bietigheim vine după o calificare fantastică în sferturile Ligii Campionilor, puțin așteptată de specialiștii handbalului, în fața lui Herning Ikast, reprezentanta Danemarcei. Campioana ultimelor două sezoane ale Bundesligii a câștigat pe teren propriu, 29-27 cu danezele, și a remizat în deplasare, 31-31 la Ikast, după două meciuri diferite ca și desfășurare: în tur Herning a condus ostilitățile, dar a cedat în final, în timp ce în retur s-a întâmplat exact opusul. 

Bietigheim merge aproape perfect în Bundesliga, are două puncte peste Bensheim și un meci mai puțin disputat, astfel că un succes miercuri ar închide practic socotelile în întrecerea internă.

HSG Bensheim-Auerbach este o echipă incomodă, care are un sezon bun, în ciuda faptului că în European Handball League nu a rupt gura târgului. Flames are însă probleme în deplasare, a pierdut toate cele trei meciuri din Europa și s-a chinuit cu două formații din partea a doua a Bundesligii, Neckarsulmer și Halle-Neustadt. 

• 32,3 goluri este media de goluri marcate de Bietigheim pe teren propriu în Bundesliga

• 27,1 goluri este media de goluri primite de Bensheim în deplasare, în Bundesliga

• 29-29 s-a încheiat meciul tur dintre cele două echipe, disputat la Bensheim

• 34-21 a câștigat Bietigheim ultimul meci direct, de pe teren propriu

• Doar de trei ori a marcat Bietigheim mai mult de 34 de goluri într-un meci cu Bensheim, în istorie

Chiar dacă diferența dintre cele două formații este evidentă, Bietigheim poate plăti tribut oboselii acumulate în partida cu Ikast, din weekend așa că voi miza pe linia de SUB 34.5 goluri marcate de gazde la o cotă de 1.75


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
GOG vs Vive Kielce
Pronostic:
peste 61.5 goluri
Cota
1.57
Bietigheim (F) vs HSG Bensheim/Auerbach (F)
Pronostic:
Bietigheim sub 34.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 2.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro