Ponturi Pariuri Tenis Grigor Dimitrov vs Alexander Zverev

BETFAIR EXCHANGE

Ofertă slabă astăzi, iar eu am ales pentru dumneavoastră a doua semifinală de la Miami, cea dintre Grigor Dimitrov și Alexander Zverev. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul.

Supranumit în trecut "baby Federer", Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 12 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu si-a atins însă niciodată potențialul maxim. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 9 titluri printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui stagnând. Atunci când nimeni nu se mai aștepta, începând cu a doua jumătate a anului trecut, performanțele sale s-au îmbunătățit considerabil. Are titlu la Brisbane, finală la Geneva, finală la Paris, finală la Marseille si evoluții din ce in ce mai solide, având mari șanse să revină după mult timp în top 10 ATP. Aici a trecut pe rând de Tabilo, Hanfmann, Hurkacz și Alcaraz.

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 5 ATP. El este de mulți unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. Ascensiunea sa a fost întrerupta brusc în 2022 când a suferit o accidentare gravă la Roland Garros, accidentare ce l-a ținut departe de teren 8 luni. De la revenire dă încă uneori senzația că îi este teamă să forțeze, insa in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare. În 2023 are semifinale la Roland Garros, titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Rublev. A început bine și 2024, a adus țării sale United Cup, iar la AO a pierdut greu în semifinale cu Medvedev. Aici i-a eliminat pe rand pe Auger Alliasime, Eubanks, Khachanov și Maroszan.

Zverev l-a bătut în ultimele 7 întâlniri directe pe Dimitrov, iar bulgarul pare că a căpătat un complex în fața lui Sascha. Neamțul îi contracarează perfect loviturile de backhand, iar in schimburile lungi este superior. Dimitrov trăiește o a doua tinerete, însă după victoria entuziasmantă cu Alcaraz mă aștept să aibă o scădere, el fiind genul de jucător inconstant, care nu știe sa gestioneze presiunea. Voi merge pe victoria lui Zverev.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Grigor Dimitrov vs Alexander Zverev
Pronostic:
Victorie Zverev
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro