Ponturi Pariuri Fotbal FC Botosani vs Politehnica Iasi

BETANO

FC BOTOSANI - POLITEHNICA IASI

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15:45, FC Botosani primeste vizita celor de la Politehnica Iasi, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Play-Out-ul Superligii.

Ambele echipe au debutat cu esecuri in aceasta noua faza a competitiei, iar in acest joc au un singur obiectiv: obtinerea celor trei puncte. Formatia lui Bogdan Andone a fost invinsa la scor de ”forfeit” de Univestitatea Cluj in prima runda din Play-Out, dupa golurile semnate de Dan Nistor (min. 15 - penalty) si Ante Roguljic (min. 76; min. 90+7), in timp ce Politehnica Iasi a cedat in fata Otelului Galati, scor 0-1, dupa un gol marcat de Frederic in minutul 29 al jocului. In ultimul joc direct, disputat pe ”Municipalul” din Botosani, gazdele au reusit sa se impuna cu scorul de 2-1, dupa un gol al victoriei reusit de francezul Jaly Mouaddib, in minutul 90+1, asta dupa ce iesenii reuseau sa deschida scorul la jumatatea primei reprize. FC Botosani ocupa ultimul loc in Play-Out cu 8 etape inainte de finalul sezonului, in timp ce Politehnica Iasi se claseaza pe 13, primul loc care ”ofera” o participare la baraj. Un eventual esec ar diminua foarte mult sansele gazdelor, in vederea salvarii de la retrogradare, mai ales ca in runda urmatoare au o deplasare extrem de lunga la Arad, acolo unde vor da piept cu UTA, formatie care a bifat 4 victorii si o remiza in cele 5 meciuri disputate pe propriul teren, in acest an. 

cota2.ro

Politehnica Iasi este o echipa interesanta din punctul meu de vedere, cu un antrenor care propune un joc ofensiv bazat mult pe posesie, lucru observat si in statisticile acestui sezon. Trupa din Copou ocupa locul 3 intr-un clasament al posesiei ”balonului”, cu un procentaj de 53.1% per meci. Deasemenea, iesenii se remarca si prin numarul mare de dribling-uri reusite per meci (10.7), capitol la care ocupa locul secund in Superliga, peste echipe cu jucatori foarte tehnici precum Rapid, FCSB sau Farul Constanta. FC Botosani este o echipa care faulteaza destul de mult, ocupand in acest moment locul 2 la acest capitol, cu o medie de 14.8 faulturi comise per meci. Pe aceeasi pozitie se claseaza si intr-un clasament al numarului de cartonase incasate, cu numai putin de 80 de galbene si 4 rosii primite in aceasta editie. Mai mult decat atat, gazdele arata groaznic in compartimentul defensiv, tinand cont ca au cele mai multe goluri primite in aceasta editie, dar si de faptul ca impotriva lor s-au dictat numai putin de opt lovituri de la 11 metri.

Anticipez un joc dur la mijlocul terenului si cu foarte multe fragmentari, mai ales ca acest joc va fi condus de Viorel Flueran, un central care dicteaza extrem de usor faulturi. Deasemenea, ma astept ca formatia lui Bogdan Andone sa preseze mai mult, in timp ce iesenii vor incerca sa-si creeze actiuni in urma actiunilor colective, dar si a fazelor fixe, acolo unde au cativa jucatori cu executii excelente. Consider ca in acest joc, Ducan o sa aiba mult de lucru, asa cum a avut si la ultimul meci direct cand a parat numai putin de 5 executii ale jucatorilor ieseni. 

Pontul meu pentru meciul FC Botosani - Politehnica Iasi este ”Politehnica Iasi - Peste 3.5 suturi pe poarta”, la o cota de 1.87, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Botosani vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Politehnica Iasi - Peste 3.5 suturi pe poarta
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro