Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Casa Pariurilor

Ultima etapă programată înaintea turneelor de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris programează dueluri interesante. Avem două partide din România pe care le urmărim, la o cotă finală de 2.63.

SCM Râmnicu Vâlcea este echipa care este implicată etapă de etapă în meciuri cu multe goluri. Ne-am obișnuit deja cu stilul echipei, antrenorul danez optează pentru atacuri în mare viteză, iar amprenta se vede: Vâlcea are al doilea atac din campionat, după CSM București. Lucrurile stau însă rău în defensivă, vâlcencele au primit extrem de multe goluri în ultimele cinci etape, exceptând duelul cu Craiova de pe teren propriu. 

cota2.ro

Minaur este imprevizibilă, dar suferă la capitolul rezultate. Este o echipă fluctuantă, imprevizibilă, care are căderi în joc, așa cum s-a întâmplat la Brăila, în etapa trecută, unde a pierdut 40-29, deși în minutul 45 era condusă la doar un gol. Apărarea este destul de slabă, doar Cisnădie, Brașov, Mioveni, Știința și ... Vâlcea având mai multe goluri primite.

• 29,75 este media de goluri primite de Vâlcea în acest campionat

• 33,2 este media de goluri marcate de Vâlcea în acest campionat

• 30,1 este media de goluri primite de Minaur în acest campionat

• 27,6 este media de goluri marcate de Minaur în acest campionat

• 34-33 a câștigat Vâlcea meciul tur, disputat la Baia Mare

Mizez pe over 59,5 goluri la o cotă de 1,43.

SCM Gloria Buzău are un sezon ratat, după ce a pierdut la mijlocul săptămânii împotriva Rapidului, în sferturile Cupei României. Buzoiencele se află pe un dezamăgitor loc 7, fără speranțe la Cupe Europene, au mai multe înfrângeri decât victorii, deși promisiunile la început de sezon erau altele. Practic, ultimele 6 etape nu pot aduce nimic nou/rău pentru Gloria, iar toată lumea așteaptă deja vacanța.

HC Zalău are în schimb nevoie de puncte în acest final de sezon, având în vedere că echipa se luptă pentru evitarea barajului, în condițiile în care distanța față de locul 13, retrogradabil direct, s-a mărit la 8 puncte. Echipa lui Gheorghe Tadici vine după două victorii consecutive, 32-23 la Știința și 22-20 cu CSM Târgu Jiu, astfel că beneficiază și de un moral bun.

Mizez pe handicap +6.5 HC Zalău la o cotă de 1.40

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
SCM Ramnicu Valcea vs Minaur Baia Mare
Pronostic:
Peste 59.5 goluri
Cota
1.43
Gloria Buzău vs SCM Zalău
Pronostic:
Zalău +6.5 handicap
Cota
1.40
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro