Ponturi Pariuri Tenis Danielle Rose Collins vs Elena Rybakina

BETANO

Astăzi am ales pentru voi finala feminină de la Miami, acolo unde se întâlnesc Elena Rybakina și surpriza Danielle Rose Collins. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului și opțiunea mea de pariere.

Danielle Rose Collins revine puternic în prim plan, fiind la cea mai importantă performanță după finala pierdută la Australian Open acum 2 ani. Ea este o jucătoare de 30 ani din SUA aflată momentan pe locul 53 WTA, ce provine din campionatul universitar de tenis american. Cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are titluri la San Jose și Palermo, iar în 2022 a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume.Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee din ultimii 2 ani. Anul acesta a jucat bine, are sferturi la Doha, iar la Australian Open și Abu Dhabi a pierdut greu în decisiv cu Swiatek și cu adversara de azi, Rybakina. Aici a trecut pe rand de Pera, Potapova, Avanesyan, Cirstea, Garcia și Alexandrova, fiind extrem de agresivă.

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 24 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 4 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, mai ales pe hard si iarba, acolo unde isi poate domina fizic adversarele cu lovituri ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Câștigătoare de Wimbledon, finalistă la Australian Open și campioană in alte turnee importante precum Indian Wells sau Roms, Elena este genul de jucătoare invincibilă intr-o zi bună, având victorii clare cu toate jucătoarele din circuit, inclusiv Swiatek și Sabalenka. Este deja la a 4-a finală de anul acesta și are deja 2 titluri în 2024, la Brisbane și Abu Dhabi. Aici a trecut de Tauson, Townsend, Keys, Sakkari și Azarenka.

Este a 5-a partidă directa între cele două sportive și de fiecare data am avut partide dramatice, cu multe game-uri și răsturnări de situație. Au fost două tie-break-uri la San Jose, 29 game-uri la Adelaide, 28 game-uri la Australian Open in 2023 și 28 game-uri anul acesta la Abu Dhabi. Ambele sportive servesc foarte bine, au avut procentaje foarte mari de puncte câștigate cu primul serviciu și pare meciul perfect de over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Danielle Rose Collins vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro