Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs FCSB

BETANO

Etapa a 2-a din Playoff-ul SuperLigii ar putea să fie ideală pentru cei de la FCSB! CFR Cluj și Rapid s-au împiedicat, din nou, iar elevii lui Pintilii și Charalambous pot pune chiar o mână pe titlu în cazul în care câștigă duelul cu Farul Constanța.

În acest moment, FCSB are 4 puncte avans față de locul 2, ocupat de Universitatea Craiova, dar oltenii au un meci în plus disputat. Dacă FCSB ia toate punctele de la Ovidiu, atunci ar ajunge la 7 puncte în fața locului secund, după doar 2 etape scurse din playoff.

cota2.ro

  • Mai mult, pentru că FCSB este singura echipă din playoff care n-a avut nevoie de rotunjire, atunci urmăritoarele acesteia trebuie să adauge un punct în plus față de ce arată clasamentul. În caz de egalitate cu oricare echipă din playoff, FCSB va avea avantaj!

FCSB și Farul au început cu dreptul playoff-ul! Roș-albaștrii s-au impus în fața lui Sepsi, 2-1, în timp ce Farul a câștigat cu același scor, 2-1, deplasarea din Giulești, contra Rapidului.

Am făcut calculele, până acum, doar în ideea unui succes al oaspeților, dar dacă Farul câștigă azi, atunci lupta din playoff va fi una senzațională! Constănțenii ar urca la 28 de puncte, la fel ca CFR și Rapid, și ar fi la 3 puncte de Craiova și la 7 lungimi de FCSB.

  • În sezonul regular, FCSB i-a luat 4 puncte lui Hagi! Egal pe Arena Națională, 1-1, cu ”marinarii” înscriind pe final, dintr-un penalty controversat;
  • Ultimul duel de la Ovidiu a fost în turul sezonului regular, iar FCSB a câștigat la limită, 1-0.

Anul trecut, în playoff, la Ovidiu s-a jucat cu titlul pe masă! Farul a câștigat cu 3-2, după ce a revenit de la 1-2, și a devenit campioana României!

  • 23 de faulturi a făcut Farul la ultimul meci direct contra celor de la FCSB;
  • 20 de faulturi a făcut Farul în primul meci din acest playoff, contra lui Rapid;
  • 17 faulturi a făcut Farul în meciul de acasă cu FCSB, din playoff-ul sezonului trecut.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Farul Constanța vs FCSB
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Farul
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro