Ponturi Pariuri Tenis Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner

BETANO

Indiferent de rezultatul de azi, terminăm o nouă lună pe profit, a 19-a din cele 25 de când TipsterTenis este prezent pe site. Mergem azi la Miami, pentru finala masculină dintre Grigor Dimitrov și Jannik Sinner.

"Baby Fed" is back spuneam acum ceva zile, iar Dimitrov nu a dezamăgit, reusind să ajungă in finală după un parcurs foarte bun. Grigor este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 12 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu si-a atins însă niciodată potențialul maxim. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 9 titluri printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui stagnând. Atunci când nimeni nu se mai aștepta, începând cu a doua jumătate a anului trecut, performanțele sale s-au îmbunătățit considerabil. Are titlu la Brisbane, finală la Geneva, finală la Paris, finală la Marseille si evoluții din ce in ce mai solide, având mari șanse să revină după mult timp în top 10 ATP. Aici a trecut pe rând de Tabilo, Hanfmann, Hurkacz, Alcaraz și Zverev.

cota2.ro

Jannik Sinner este fără îndoială jucătorul momentului în tenisul mondial și începe ușor ușor să "semene" a lider mondial. La doar 21 ani, aflat pe locul 3 ATP, el este deja de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 11 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. În 2023 a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu primii 3 clasati in circuitul ATP. Aici vine după o serie incredibilă de 32 victorii în ultimele 34 partide pe hard, a adus Italiei Cupa Davis și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei. Aici a trecut de Vavassori, Griekspoor, O'Connel, Machac și Medvedev, ultimul meci fiind o adevărată demonstrație de forță.

Sinner este cel mai bun jucător din lume în acest moment, pare că i-a luat fața lui Alcaraz in statutul de lider al noii generații, iar cu o victorie astăzi îl depășește și în clasamentul ATP. Bookmakerii îl văd favorit cert, probabil va câștiga, însă eu nu cred că va avea un meci facil. Dimitrov 2.0 pare capabil de surprize, iar aici a jucat din ce in ce mai bine, apogeul fiind fără discuții meciul cu Alcaraz când i-a cedat ibericului doar 6 game-uri. Bulgarul servește bine, are o experiență imensă si nu cred ca Jannik va câștiga prea ușor pe serviciul adversarului. Indiferent de rezultatul meciului, cota pentru ca Dimitrov să câștige minim 10 game-uri este excelentă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner
Pronostic:
Dimitrov peste 9.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro