Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Bucuresti vs Petrolul Ploiesti

Casa Pariurilor

DINAMO BUCURESTI vs PETROLUL PLOIESTI

In aceasta seara, de la ora 20:30, pe ”Stadionul Arcul de Triumf”, Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la Petrolul Ploiesti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Play-Out-ul Superligii. 

”Cainii” au inceput cum nu se putea mai prost acest Play-Out, cedand la scor de ”forfeit” in prima runda contra celor de la Hermannstadt. Trupa lui Kopic a incasat toate cele trei goluri in ultimele 8 minute din prima parte, dupa ce au propus un joc extrem de modest. ”Alb-rosii” au iesit la joc in repriza a doua si desi au inregistrat cateva statistici bune pe plan ofensiv, nu au reusit sa puncteze nici macar o data. De partea cealalta, Petrolul Ploiesti a debutat in acest Play-Out cu un succes la limita, pe propriul teren, impotriva celor de la FCU Craiova 1948, scor 1-0. Victoria ploiestenilor a fost adusa de Jair, dupa un sut excelent de la marginea careului, deviat in poarta de Achim, mijlocasul formatiei oltene. In partida directa jucata la Bucuresti, in sezonul regular, Dinamo Bucuresti si Petrolul Ploiesti au impartit punctele dupa o partida in care gazdele, desi au cadrat numai putin de 8 suturi, nu au reusit sa se desprinda. 

cota2.ro

In 6 din ultimele 7 meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri, iar un astfel de deznodamant astept si astazi, mai ales ca Dinamo nu se poate multumi cu un punct, tinand cont de situatia din clasament. ”Cainii” au obtinut victorii pe liniei in ultimele trei meciuri disputate pe propriul teren: 3-1 vs Otelul Galati, 1-0 vs Hermannstadt si 1-0 vs UTA Arad. Petrolul arata jalnic pe teren strain, ultima victorie venind in runda cu numarul 13 din sezonul regular, atunci cand reuseau sa se impuna pe ”Oblemenco”, in fata Universitatii Craiova, scor 3-1. Meciul se anunta a fi unul cu destul de multe evenimente in conditiile in care atat Dinamo, cat si Petrolul se claseaza in Top 6 la numarul de cartonase galbene incasate in acest sezon (73, respectiv 79).

La gazde revine Politic in primul 11, jucator care a impresionat prin evolutiile constant bune, in urma carora a reusit sa marcheze numai putin de 6 goluri, fiind astfel al doilea cel mai bun marcator al formatiei bucurestene. Dinamo e neinvinsa in ultimele 6 meciuri contra celor de la Petrolul, disputate pe propriul teren, iar un deznodamant asemanator anticipez si astazi, mai ales in conditiile in care gazdele vor incepe partida cu o linie de trei jucatori ofensivi, in timp ce oaspetii vor aborda jocul cu un 4-2-3-1 clasic. Desi in urmatoarele 4 meciuri de acasa vor avea parte doar de sprijinul copiilor, in urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad, ”alb-rosii” au declarat ca acest aspect reprezinta o motivatie in plus si ca meciul cu Petrolul trebuie tratat doar la victorie. Golurile nu ar trebui sa lipseasca de la un asemenea meci, iar varianta pe care v-o propun arata extrem de bine.

Pontul meu pentru meciul Dinamo Bucuresti - Petrolul Ploiesti este ”Peste 2.0 goluri asiatice”, la o cota de 2.01, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Dinamo Bucuresti vs Petrolul Ploiesti
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro