Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.94

BETANO

Benfica Lisabona și Sporting Lisabona dispută astăzi, de la ora 22:45, returul semifinalei Cupei Portugaliei. Benfica ocupă poziția secundă în campionat, la un punct în spatele rivalei Sporting. Formația pregătită de Roger Schmidt este calificată și în sferturile de finală din Europa League, unde o va înfrunta pe Marseille. Fără mari probleme de lot, Benfica vrea să obțină al 27-lea trofeu Cupa Portugaliei. Deține recordul, dar nu a mai câștigat competiția din 2017. 

Eliminată dramatic de Atalanta în optimile Europa League, Sporting se poate concentra acum pe plan intern. E lider în campionat și favorită la calificarea în finala Cupei, după victoria cu 2-1 din turul cu Benfica. Atmosfera este bună în tabăra oaspeților de astăzi, după ce antrenorul Rúben Amorim a transmis clar că nu se gândește în acest moment la o plecare în Premier League, la Liverpool. 

cota2.ro

• 5 cartonașe galbene au fost arătate în meciul tur din semifinalele Cupei

• 8 avertismente au fost arătate și în ultimul meci direct din campionat, 6-2 pentru Sporting

• în ultimele 8 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• Benfica și Sporting au medii identice în campionat, cele mai ofensive două formații, cu câte 16.81 ocazii de gol/meci.

Apelăm la funcția Bet Builder de pe Betano și obținem cota @1.52 din pariurile ambele echipe să primească 2+ cartonașe și peste 1.5 goluri. 

-------------------------

The Strongest La Paz și Gremio RS se înfruntă astăzi, de la ora 03:00, în prima rundă a grupei C din Copa Libertadores. The Strongest La Paz, campioana Boliviei, revine cu obiective îndrăznețe în Copa Libertadores. Sezonul trecut a încheiat pe ultimul loc în grupă, dar campania de achiziții arată promițător. Pe bancă a fost adus argentinianul Pablo Lavellen, iar acesta are un mare avantaj în competiția continentală. Toate formațiile care vin la La Paz, la 3.500 metri altitudine, suferă enorm. Adaptarea la condițiile din Bolivia e imposibilă, necesită cel puțin 3 zile, lucru demonstrat științific. 

Gremio, la fel ca multe echipe din America de Sud, anunță un soi de resemnare înaintea deplasărilor către La Paz. Managerul Renato Gaucho a transmis într-o conferință de presă că va menaja mai mulți oameni importanți. Asta pentru că peste 3 zile are meci cu trofeul pe masă. O va înfrunta pe Juventude, în returul finalei din campionatul Gaucho. Turul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

• The Strongest a pierdut un singur meci din ultimele 12 jucate pe teren propriu

• Gremio nu se simte bine pe teren străin. A câștigat o singură deplasare din ultimele 5 jucate 

• Gremio n-a mai jucat în Copa Libertadores din aprilie 2021. Era atunci eliminat rușinos de Ind. del Valle (Ecuador), 2-4 la general

• sezonul tecut, The Strongest a profitat din plin de avantajul terenului propriu în Copa Libertadores. Le-a învins acasă pe River Plate și Fluminense.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Strongest este @1.42. 

------------------------------

Excelsior Rotterdam și PSV Eindhoven se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 28 din Eredivisie. Excelsior Rotterdam este unul dintre cluburile de tradiție ale Olandei, dar care nu a cucerit niciun trofeu în istoria de 121 de ani. Revenită pe prima scenă în 2022, formația pregătită de Marinus Dijkhuizen se află pe poziția de baraj, locul 16, cu doar 22 de puncte obținute în 27 de runde. 

Eliminată din Liga Campionilor de Borussia Dortmund, PSV Eindhoven trebuie să se regrupeze în campionat. Tocmai a pierdut primul meci stagional 1-3 cu Nijmegen, și mai are avans 7 puncte față de urmăritoarea Feyenoord. Managerul Peter Bosz are doi fotbaliști indisponibili, pe Noa Lang și pe Ismael Saibari. 

• PSV are cel mai bun atac din Eredivisie, 82 de goluri marcate în 27 de meciuri

• Excelsior are a doua cea mai slabă defensivă, 60 de goluri încasate

• Luuk de Jong, atacantul lui PSV, ocupă poziția secundă în clasamentul marcatorilor. A marcat 22 de goluri și a oferit 11 pase decisive

• 318.63 milioane de euro valorează lotul lui PSV. Cel al lui Excelsior este cotat la 22.35 milioane. 

Apelăm la funcția Bet Builder de pe Betano și obținem cota @1.36 din pariruile victorie PSV și peste 0.5 goluri în prima repriză.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Benfica vs Sporting
Pronostic:
2+ goluri & ambele echipe 2+ cartonașe
Cota
1.52
The Strongest vs Gremio
Pronostic:
1
Cota
1.42
Excelsior vs PSV Eindhoven
Pronostic:
2 & gol în prima repriză
Cota
1.36
Cota finala: 2.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro