Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.63

Casa Pariurilor

Jaqueline Cristian și Madison Keys se înfruntă după miezul nopții în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Charleston. Jaqueline Cristian (25 de ani) ocupă locul 83 în ierarhia WTA. Măcinată de accidentări în finalul anului trecut, n-a reușit să lege rezultatele pozitive. Cea mai mare performanță din 2024 a fost semifinala de la Transylvania Open, eșec în fața Anei Bogdan. Sportiva „tricoloră” speră la altceva în sezonul pe zgură. A început la Charleston, în Statele Unite ale Americii. În primul tur a fost favorită. Și-a respectat statutul în fața lui Sachia Vickery, 6-1, 6-4. Urmează un test de cu totul alt nivel. 

Și Madison Keys (29 de ani) a avut probleme de sănătate în ultima jumătate de an. Revenită la Miami Open, americanca a dat semne bune. S-a calificat în optimile de finală și a testat-o serios pe Elena Rybakina, eșec 3-6, 5-7. Zgura atipică de la Charleston, una rapidă, se potrivește perfect calităților lui Keys. Madison are un serviciu remarcabil și una dintre cele mai puternice lovituri de forehand din circuitul feminin. 

cota2.ro

• Madison Keys a câștigat singurul meci jucat împotriva lui Jaqueline Cristian, scor 6-2, 7-5, la Australian Open 2022

• 203 km/oră este cel mai rapid serviciu trimis de Madison Keys, comparabil cu cele din tenisul masculin

• Madison Keys are un titlu la Charleston, în 2019

• Madison Keys mai are o performanță semnificativă pe zgură, finala de la Openul Italiei, în 2016. Atunci era învinsă de Serena Williams

• Madison Keys a câștigat 61% dintre meciurile jucate în carieră pe zgură.

Cota pentru victoria lui Madison Keys este @1.27

-------------------------

Camila Osorio Serrano (85 WTA) o înfruntă pe Marina Stakusic (206 WTA) în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Bogota. Camila Osorio este cea mai bună jucătoare de tenis a Columbiei. Acasă, pe zgura de la Bogota, speră să se impună pentru a doua oară. A mai cucerit turneul în 2021, după o finală cu Tamara Zidansek. La Roland Garros, Grand Slam-ul organizat pe suprafața roșie, Camila a ajuns în turul secund la precedentele două ediții. Cea mai bună poziție ocupată în carieră de columbiancă a fost 33, în aprilie 2022. 

Marina Stakusic este o canadiancă în vârstă de 19 ani. Ca toate jucătoarele din America de Nord, jocul ei este adaptat la suprafațele rapide. Turneul de la Bogota este primul pe zgură la care ajunge pe tabloul principal. A fost nevoită să treacă două tururi de calificare. Un minus la capitolul prospețime. Marina se află la cea mai bună clasare din carieră. 

• Camila Osorio a câștigat 69% dintre meciurile jucate pe zgură în carieră

• 5 victorii împotriva jucătoarelor de top 10 are Camila Osorio în carieră

• Camila Osorio are o frecvență remarcabilă a primului serviciu în anul 2024, 67.4%

• Camila Osorio a câștigat 40.6 din game-urile jucate pe serviciul advers în 2024.

Cota pentru handicap game-uri +1.5 Osorio Serrano este @1.28. 

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Jaqueline Cristian vs Madison Keys
Pronostic:
2
Cota
1.27
Osorio Serrano vs Marina stakusic
Pronostic:
Osorio +1.5 handicap game-uri
Cota
1.28
Cota finala: 1.63
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro