Ponturi Pariuri Fotbal Fortuna Sittard vs NEC Nijmegen

UNIBET

FORTUNA SITTARD - NEC NIJMEGEN

In aceasta seara, de la ora 22:00, Fortuna Sittard primeste vizita celor de la NEC Nijmegen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Eredivisie. 

Formatia lui Danny Buijs vine dupa o infrangere dureroasa pe terenul vecinei de clasament, Sparta Rotterdam, echipa in fata careia a cedat cu scorul de 0-4, dupa un meci in care echipa gazda a meritat pe deplin victoria, tinand cont de jocul prestat si de numarul de ocazii pe care le-a avut. Fortuna Sittard are un parcurs destul de bun pe propriul teren, in aceasta editie de campionat, acumuland numai putin de 24 de puncte in cele 13 etape si inregistrand un golaveraj destul de bun: 25 goluri marcate - 17 goluri primite. 

cota2.ro

NEC Nijmegen ocupa pozitia a 6-a in acest moment, iar o eventuala calificare in Play-Off-ul pentru Conference League pare destul de plauzibila, mai ales ca distanta fata de urmaritoare e destul de semnificativa. Elevii lui Meijer Rogier au un moral excelent inaintea meciului din aceasta seara, dupa ce in week-end au reusit sa rapuna liderul pe ”Goffertstadion” cu scorul de 3-1, asta in ciuda faptului ca PSV a reusit sa deschida scorul prin Bakayoko. Aceasta a fost si prima infrangere a ”fermierilor” in aceasta editie de campionat, in care au inregistrat 23 de victorii si 3 rezultate de egalitate.

Duelurile directe dintre Fortuna Sittard si NEC Nijmegen au avut mereu o anumita doza de spectaculozitate, iar golul a fost prezent in fiecare meci din 1989 si pana in prezent. In partida tur din acest sezon, NEC Nijmegen a reusit sa castige cu 4-1, dupa un meci in care ambele formatii au incheiat jocul cu un cartonas rosu in cont. In 9 din ultimele 10 meciuri directe au punctat ambele formatii, iar in toate meciurile directe disputate pe ”Fortuna Sittard Stadium” s-au marcat cel putin doua goluri, iar un deznodamant asemanator pare extrem de plauzibil, mai ales ca vorbim de doua echipe cu cifre bune pe plan ofensiv.

Kaj Sierhuis, golgeterul celor de la Fortuna Sittard (11 goluri), are niste cifre exceptionale in acest sezon, demne de un fotbalist care cauta un eventual transfer la o echipa cu mult mai multe pretentii. In varsta de 25 de ani, atacantul olandez a avut evolutii excelente in ultimele 6 partide, in care a reusit sa puncteze de 6 ori. In acest sezon de Eredivisie, Sierhuis a inregistrat o medie de 3.18 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.41 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Cifrele sale arata mult mai bine in meciurile disputate de Fortuna Sittard pe propriul teren, acolo unde ”nouar-ul” acestora a inregistrat o medie de 4.22 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 2.11 suturi cadrate per 90 de minute de joc

Kaj Sierhuis - Statistici ultimele 6 meciuri:

  • Sparta Rotterdam vs Fortuna Sittard » 2 ocazii de gol (1 sut cadrat);
  • Fortuna Sittard vs PEC Zwolle » 7 ocazii de gol (5 suturi cadrate);
  • Ajax Amsterdam vs Fortuna Sittard » 3 ocazii de gol (2 suturi cadrate);
  • Fortuna Sittard vs Excelsior Rotterdam » 6 ocazii de gol (4 suturi cadrate);
  • RKC Waalwijk vs Fortuna Sittard » 4 ocazii de gol (2 suturi cadrate);
  • Fortuna Sittard vs AZ Alkmaar » 3 ocazii de gol (1 sut cadrat).

Cota oferita de UNIBET pentru un sut cadrat de Kaj Sierhuis in jocul cu NEC Nijmengen este foarte valoroasa, in conditiile in care la alte case o gasim chiar la 1.28. Cifrele sale sunt nemaipomenite, iar azi ma astept sa cadreze, mai ales ca in partida tur chiar a reusit sa marcheze. Ca si propuneri extra va recomand sa-l incercati ca marcator pentru o cota de 3.25 sau chiar la o ”doppietta”, pentru o cota de 11.00.

Pontul meu principal pentru meciul Fortuna Sittard - NEC Nijmegen este ”Kaj Sierhuis 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.75, disponibila pe UNIBET.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Fortuna Sittard vs NEC Nijmegen
Pronostic:
Kaj Sierhuis 1+ suturi pe poarta
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro