Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

BETANO

Începe sezonul de zgură, iar azi vin cu un combo foarte bun format din 2 speciale disponibile la Betano. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Mergem pentru început la Charleston, acolo unde in turul 1 avem un meci tare intre Danielle Rose Collins și Paula Badosa. Trecerea la zgură va fi dificilă pentru aceste sportive predispuse la duble și linia pare cam jos. Collins vine după titlul de la Miami, iar aici nu știu cat de mult se va putea concentra, mai ales după mediatizarea excesivă legată de retragerea ei. Badosa a jucat extrem de puțin în ultima perioadă și în meciurile în care a făcut-o a excelat la duble. Recent are 10 cu Halep sau 4 cu Sabalenka în meci scurt. La schimbarea suprafetei, sportivele își pierd des reperele. O alternativa la duble este un over.

cota2.ro

Pe zgură de la Estoril își începe aventura și Gael Monfils, unul dintre sportivii solizi ai circuitului, care pune extrem de mult accent pe serviciu. Zgura nu este suprafața lui favorită, pentru că nu își poate câștiga ușor punctele, astfel că sunt convins că va forța mult inclusiv serviciul secund pentru a-și creea avantaj. Rocha este un localnic aflat pe val, va fi susținut frenetic și poate prelungi meciul suficient de mult pentru ca Gael sa dea 4 duble.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Danielle Rose Collins vs Paula Badosa
Pronostic:
9 + duble greșeli
Cota
1.53
Henrique Rocha vs Gael Monfils
Pronostic:
Monfils 4 + duble greșeli
Cota
1.52
Cota finala: 2.33
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro