Ponturi Pariuri Fotbal Fiorentina vs Atalanta

BETANO

Pentru ziua de miercuri ne-am oprit în Italia, acolo unde avem partida dintre Fiorentina și Atalanta, din semifinalele Cupei! Este vorba despre meciul tur, care va avea loc la Florența, de la 22:00.

Fiorentina nu traversează cea mai bună perioadă, cu 3 etape la rând în campionat fără succes, dar moralul ”violeților” a fost ridicat de calificarea în sferturile UEFA Conference League.

cota2.ro

Nici Atalanta nu are vreun sezon remarcabil, cel puțin în comparație cu ce reușea în anii trecuți, dar trupa din Bergamo stă ceva mai bine în Serie A. Atalanta ocupă locul 6, cu 50 de puncte, la 7 lungimi distanță de locul 4, cel pe care e poziționată Bologna în prezent, ultimul care duce în Liga Campionilor.

  • Înaintea duelului din Cupă, ambele formații au avut meciuri tari în Serie A, terminate cu rezultate diferite;
  • Atalanta s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Napoli;
  • Fiorentina a fost învinsă, acasă, de AC Milan, scor 1-2.

La nivel de întâlniri directe, Fiorentina stă bine la ultimele confruntări cu Atalanta! Trupa viola s-a impus de 4 ori în ultimele 6 partide, perioadă în care Atalanta a câștigat doar o dată, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Mai mult, când vine vorba de a juca acasă în fața Atalantei, Fiorentina e neînvinsă în ultimele 3 întâlniri: 2 victorii și 1 remiză!

  • Pentru pariul de azi ne-am dus în zona selecțiilor speciale, mai precis în zona faulturilor, și vom încerca un pariu de cotă mare. Și când ne referim la cotă mare, vorbim despre o cotă mare în comparație cu liniile și cotele oferite pentru zona de faulturi.

La ultimele 2 meciuri de pe teren propriu din campionat, Fiorentina a fost ”cuminte”: 8 faulturi provocate în fața lui Milan și 10 faulturi produse în meciul cu AS Roma. Între aceste dueluri a fost din nou ”liniște” și la meciul cu Maccabi Haifa, din optimile Conference League, doar 9 faulturi pentru italieni.

Nici ultimul meci direct contra Atalantei nu ne ”încurajează” prea tare, cu doar 8 faulturi făcute de Fiorentina, dar acum vorbim despre un meci important, în semifinalele Cupei Italiei, în primă manșă, cu Fiorentina gazdă.

Ținând cont că sezonul din campionat e aproape ruinat, Fiorentina se poate salva doar în Conference League și în Cupa Italiei. Iar aici e momentul ca echipa energicului Italiano să se trezească la viață.

  • 12,6 faulturi / meci - asta este media Fiorentinei în acest sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fiorentina vs Atalanta
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Fiorentina
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro