Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Brighton

Superbet

BRENTFORD - BRIGHTON

In aceasta seara, de la ora 21:30, Brentford primeste vizita celor de la Brighton, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 31, din Premier League.

Clasata pe locul 15 in campionat, la doar 5 puncte distanta de zona retrogradarii, Brentford traverseaza extrem de proasta, cu doar o singura victorie inregistrat in ultimele doua luni. Jucatorii lui Thomas Frank vin dupa o remiza cu Manchester United, scor 1-1, meci in care ”albinele” meritau victoria, tinand cont ca si-au creat numai putin de 31 de ocazii de gol, de trei ori mai multe decat ”diavolii” de pe ”Old Trafford”. Brentford a marcat si a primit gol in 93% din meciurile de pe teren propriu, din acest sezon, inregistrand astfel o medie de 1.67 goluri marcate, respectiv 2.00 goluri primite per meci.

cota2.ro

”Pescarusii” ocupa in acest moment locul 9 in ierarhia din Anglia, fara sanse de a prinde vreun loc de cupe europene, distanta fata de Tottenham fiind de aproximativ 15 puncte. Trupa lui De Zerbi arata groaznic in deplasare, acolo unde a inregistrat 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri, patru dintre ele chiar la zero. In partida tur, desi au fost condusi cu 1-0 de Brentford, cei de la Brighton au reusit sa revina pe tabela, gratie reusitelor semnate de Pascal Gross si Jack Hinshelwood. Astazi ”albinele” sunt usor favorite, iar la cum arata defensiva oaspetilor, cu gol incasat in 87% din deplasari, e greu de crezut ca vor repeta ”isprava” din meciul jucat pe ”Amex Stadium”.

Partida ar trebui sa fie una cu multe ocazii de gol, deoarece vorbim de doua echipe care propun un fotbal extrem de ofensiv. In ultimele 4 meciuri directe, disputate in Premier League, s-au marcat numai putin de 13 goluri si s-au inregistrat aproximativ 124 ocazii de gol, respectiv 50 de suturi cadrate. In aceasta editie de Premier League, Brentford a inregistrat o medie de 15.3 ocazii de gol pe propriul teren, in timp ce Brighton a inregistrat o medie de 12.4 ocazii de gol in jocurile disputate pe teren strain

Chiar daca in ultimul joc de campionat au reusit o remiza in urma unui gol reusit in minutul 90+9, Brentford a aratat foarte bine in ofensiva, in special Ivan Toney, jucator care si-a creat numai putin de 9 oportunitati de a marca. In ciuda preciziei slabe a executiilor, atacantul ”albinelor” a pasat decisiv pentru reusita lui Ajer, asta dupa ce la finalul lunii precedente a reusit sa puncteze pentru nationala Angliei, in jocul amical cu Belgia. Ivan Toney a bifat trei goluri si doua pase decisive in ultimele doua meciuri contra celor de la Brighton, iar azi ma astept sa se faca din nou remarcat. 

In cele 11 meciuri jucate de la revenirea dupa suspendare, Ivan Toney si-a creat numai putin de 37 de ocazii de gol, devenind lider in clasamentul suturilor, cu o medie de 3.36 ocazii de gol per meci. Toney este integralist in formatia lui Thomas Frank, meci de meci iesind in evidenta prin executii de la distanta, dueluri aeriene castigate, lovituri libere executate cu multa precizie si o contributie defensiva foarte buna. Brighton are foarte multe puncte slabe in defensiva, iar varful englez cred ca poate profita in aceasta seara.

Cota pentru un gol marcat de Ivan Toney este foarte atractiva, iar ca si o sugestie extra, va sugerez sa-l incercati si la minim doua goluri marcate, pentru o cota uriasa de 9.50. La ultimul lui joc impotriva ”pescarusilor”, disputat pe ”Community Stadium”, incheiat cu scorul de 2-0, a reusit sa marcheze ambele goluri.

Pontul meu pentru meciul Brentford - Brighton este ”Ivan Toney marcheaza”, la o cota de 2.35, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brentford vs Brighton
Pronostic:
Ivan Toney marcheaza
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro