Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

GetsBet

Așteptăm dublele lui Monfils pentru a bifa biletul de ieri, dar vă propun și astăzi un combo foarte bun format din doua partide de la care aștept echilibru. Vedeți mai jos propunerile mele.

Pe zgura de la Bogota avem în turul secund o întâlnire între două dintre zguristele clasice din ultimii ani, Sara Errani și Sara Sorribes Tormo. Ambele si-au construit carierele pe această suprafață, fiind jucătoare cu un stil asemănător, solide de pe baseline însă extrem de modeste la serviciu. Meciurile lor sunt de regulă foarte lungi, cu multe break-uri și răsturnări de situație. Deși Errani a câștigat toate cele 6 intalniri directe, astăzi Sorribes Tormo este favorită, însă avem toate ingredientele unui nou meci lung.

cota2.ro

Cred ca Jabeur este mult underrated in acest meci cu Collins și consider ca acest lucru trebuie speculat. Nu trebuie sa uitam ca jucătoarea din Tunisia este dublă finalistă de mare șlem și este o prezență constantă în top 10 în ultimii ani și indiferent de perioada mai slabă prin care trece, valoarea sa este indiscutabila. Collins nu este o zgurista și a jucat enorm în ultima perioadă. Este obosită fizic după 8 meciuri în 12 zile, dar și psihic după mediatizarea excesivă legată de retragerea ei. Un set Jabeur mi se pare un pariu foarte bun.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Sara Errani vs Sara Sorribes Tormo
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.60
Danielle Rose Collins vs Ons Jabeur
Pronostic:
Minim un set Jabeur
Cota
1.72
Cota finala: 2.75
Profit: 14.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro