Ponturi Pariuri Baschet Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder

Casa Pariurilor

BOSTON CELTICS - OKLAHOMA CITY THUNDER

In aceasta noapte, de la ora 02:30, Boston Celtics primeste vizita celor de la Oklahoma City Thunder, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 76 din NBA.

Lider in Conferinta de Est si deja calificata in optimile Play-Off-ului din NBA, Boston Celtics intalneste o formatie in fata careia a pierdut ultimele doua jocuri: 117-150, respectiv 123-127. Trupa lui Joe Mazzulla vine dupa victoriile cu New Orleans Pelicans (104-92) si Charlotte Hornets (118-104), iar pe propria arena are o serie impresionanta de 10 victorii consecutive, ultima chiar impotriva celor de la Milwaukee Bucks, formatie care in acest moment ocupa locul secund in Conferinta de Est, scor 122-119.  

cota2.ro

Oklahoma City Thunder si-a asigurat si ea calificarea in optimile Play-Off-ului din NBA dupa reusitele din acest sezon, iar in acest moment se claseaza pe pozitia secunda in Conferinta de Vest, avand cu doar un meci mai putin castigat decat liderul Denver Nuggets. Oklahoma a cedat in ultimul joc pe arena celor de la Philadelphia 76ers, scor 105-109, iar in celelalte 6 deplasari a reusit sa bifeze 5 victorii si o infrangere. Trupa lui Mark Daigneault are un sezon excelent din foarte multe puncte de vedere, avand in vedere ca cea mai buna clasare din utlimele trei editii a fost modest loc 10 in Conferinta de Vest. 

Boston Celtics si Oklahoma City Thunder ocupa locurile 2, respectiv 4 intr-un clasament al celor mai bune ofensive din NBA, cu o medie de 120.9 puncte, respectiv 120.2 puncte inscrie per meci. In ultimele 5 jocuri directe s-au inscris numai putin de 1170 de puncte, inregistrandu-se o medie de 234 puncte inscrise per meci. Un deznodamant asemanator astept si astazi, mai ales ca vorbim de doua echipe care inscriu foarte mult, meci de meci. Privirile se vor indrepta pe Jayson Tatum si Shai Gilgeous-Alexander, cei mai buni marcatori a celor doua formatii, clasati in acest moment pe locurile 6, respectiv 3 in clasamentul golgeterilor din NBA.

Jayson Tatum a marcat 1906 puncte in aceasta editie, inregistrand o medie de 27.2 puncte reusite per meci. Americanul a marcat 25 de puncte in ultimul joc de campionat, contra celor de la Charlotte Hornets, linie pe care a bifat-o si in 14 din ultimele 16 jocuri. In ultimele doua meciuri contra celor de la Oklahoma a reusit sa marcheze numai putin de 60 de puncte, facandu-se remarcat si la capitolul recuperari, cu o medie de 9 per meci. In ultimele 6 jocuri disputate de Celtics pe propria arena, Tatum a reusit sa inscrie cel putin 26 de puncte, performanta pe care ma astept sa o realizeze si in aceasta intalnire.

Shai Gilgeous-Alexander are o medie de 30.3 puncte reusite per meci in acest sezon, aceasta fiind insa ”stricata” de prestatiile mai putin bune din ultima perioada. In jocul cu New York Knicks, Shai a reusit doar 19 puncte, echipa iesind insa victorioasa in urma unei prestatii excelente a lui Jalen Williams, jucator care a reusit numai putin de 33 de puncte. Canadianul a inregistrat cel putin 20 de puncte in 30 din ultimele 32 de meciuri, iar in aceasta noapte am incredere ca poate bifa cu lejeritate aceasta linie, avand in vedere ca in ultimele trei meciuri contra lui Celtics a marcat cel putin 31 de puncte.

Kristaps Porzingis, ”optarul” lui Celtics, a avut evolutii foarte bune in acest sezon, asa ca m-am gandit sa inchei ”BetBuilder-ul” cu o selectie simpla pe acesta. Baschetbalistul leton ocupa locul 9 in NBA, intr-un clasament al blocajelor, cu o medie de 1.8 per meci. Acesta a inregistrat cel putin un blocaj in 29 din ultimele 31 de meciuri, lucru pe care ma astept sa-l reuseasca si in partida din aceasta noapte, mai ales ca evolutiile sale din acest sezon au aratat din ce in ce mai bine.

Pontul meu pentru meciul Boston Celtics - Oklahoma City Thunder este ”Jayson Tatum - Peste 24.5 puncte & Shai Gilgeous-Alexander - Peste 19.5 puncte & Kristaps Porzingis - Peste 0.5 blocaje”, la o cota de 1.96, disponibila pe Casa Pariurilor, cu ajutorul functiei ”BetBuilder”.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder
Pronostic:
Jayson Tatum - Peste 24.5 puncte & Shai Gilgeous-Alexander - Peste 19.5 puncte & Kristaps Porzingis - Peste 0.5 blocaje
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro